AKTUELNO

Ovakvog ga niko ne bi prepoznao.

Maneken Tomislav Panić je od samog starta najgledanijeg rijalitija ispričao mnogo dogodovština zadrugarima, gde je, između ostalog isticao da je proputovao pola sveta i da je uživao luksuz koji su pojedini mogli videti samo u filmovima.

Foto: Privatna arhiva

Iako je najavio da će svim gledaocima prirediti mnogo iznenađenja i da se od njega ,,očekuje neočekivano", niko nije očekivao da će za stolom i pred svima saopštiti nešto što je šokiralo sve i ujedno izazvalo burne reakcije u javnosti.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Naime, pored svega što je takmičarima otkrio, on je priznao da je tokom svog boravka u Kini bio zaljubljen u jednu devojku, a sa kojom navodno ima i sina koga nije video otkad je napustio zemlju.

Panić je istakao i da je zbog toga izbegavao da se tamo bilo kad pojavi i žalio se ukućanima da mu je ulaz u Kinu zabranjen.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Većina zadrugara nije poverovala u sve što je Panić rekao, a mnogi su tu priču iskoristili kako bi zbijali šale na njegov račun.

Novinari sa portala Pink.rs došli su u posed fotografija na kojima se maneken uslikao sa Kineskinjom, a sa kojom se, pretpostavlja ima i dete.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

K.Ristić

#Tomislav Panić

'