AKTUELNO

U intervjuu za Pink.rs, voditeljka nam je sumirala utiske i priznala šta je to razlikuje od drugih koleginica.

Voditeljka i autorka emisije "Magazin In" Sanja Marinković vredno je radila cele prošle godine kako bi svako izdanje njene emisije dostiglo zavidan nivo. Svi problemi i izazovi sa kojima se suočila ove godine su učinili da postane samo čvršća i da nauči da vrednuje prave vrednosti.

Ona se veoma raduje novogodišnjim praznicima jer su to momenti koje provodi sa porodicom. U intervjuu za Pink.rs neposredno pred Novu godinu, Sanja nam je sumirala utiske i otkrila šta je to obeležilo ovu godinu.

Foto: Privatna arhiva

- Moja mera sreće su u 2018. bile lekcije koje su me naučile da živim u skladu sa sopstvenim pravilima ponašanja, da budem hrabra i kada nemam podršku, da pokažem ljubav i razumevanje i kada neko to ne zaslužuje i da budem dama i kada okolina ili okolnosti to ne očekuju. Iskreno svaki put bih se i postidela zbog nekih svojih problema koje mi kvare sreću ili zbog nekih svojih neprespavanih noći kada sam slušala iskustva više od 5000 žena iz Srbije i izazove i probleme sa kojima su se one suočavale na putu do ostvarenje svog cilja u okviru naše manifestacije Bulevar Ženskih Tajni. Razgovori sa njima su mi bili možda i najveca sreća u 2018.godini - rekla je Sanja, a onda dodala:

Volela bih da postoje filteri koji će da umanje bol u duši i srcu, kada nas neko izda, kada se osetimo nemoćno da se izborimo sa sopstvenim ili tuđim greškama. Uglavnom sam se u 2018. stidela zbog drugih, a ne zbog sebe i svojih postupaka. Za razliku od većine mojih savremenica možda sam na vreme shvatila da ne smem da patim od sindroma lažnog predstavljanja i da budem kopija želja svog partnera ili uticaja okoline, jer je i to jedan od uslova da budem srećna. Živim u skladu sa svojim kodeksima i pred sobom se odavno više ne stidim - istakla je ona.

Foto: Privatna arhiva

Radeći radionice sa uspešnim ženama po selima i gradovima u Srbiji, pričajući u svojoj emisiji sa dama sa naše javne scene o lepim i manje lepim trenucima u životu shvatila sam da su žene na našim prostorima sve obrazovanije, energičnije, mudrije, hrabrije ali i umorne.Tako da bih svima poručila da im 2019. bude kao u stihovima pesme Maje Berovic :” Ova mala u redu je, i kada nije i kada nije..., njeno srce u redu je...” A muškarcima u Srbiji bih poručila ono što je dr Slavica Đukic Dejanović nedavno u Magazinu In izjavila: "Da biraju pametne žene, jer bistre žene prave milione" - rekla je Sanja.

Pored svih obaveza koje ima i na privatnom i na poslovnom planu, voditeljka nam je otkrila da li stiže da se posveti i društvenom životu.

- Posvetila bih se stvarima po meri moje duše, jer ukoliko svako od nas pored posla ne radi ono što istinski hrani njegovu dušu neće biti ispunjen i srećan. Čekaju me tri, četiri knjige na komodi pored kreveta koje želim da pročitam, pozorište će mi biti omiljena zabava i u narednoj godinu pored naravno provoda, koncerata i kafana do zore sa prijateljima. Nisam vam ja od onih amatera koji idu u klubove samo za praznike i subotom, već mi je to inače mera zadovoljstva. Joga, treninzi, nega tela, a ne samo duha je veoma bitna. U subotu 19. januara očekujem sve dame i gospodu u "Big shoping centru" u Beogradu na druženju pod nazivom ”Lepa i zdrava”, gde ce moći da probaju moj program detoksikacije koji obožavam da promovišem, da čuju korisne savete od Marije Đurovski koja je stručnjak za holističku ishranu i ostalih gostiju.

Pročitajte još: ZA NJEGA JE OVA GODINA BILA TURBULENTNA! Bio je u rijalitiju, RAZVEO SE od Kije, a sad je Sloba objavio fotografiju sa NJOM i setio se dana kad su slavili Novu godinu! (FOTO)

Sanja je otkrila koje izdanje njene autorske emisije ima posebnu čar, a potom i priznala šta u ovoj godini verni gledaoci Televizije Pink mogu očekivati od nje.

- Emisije pamtim po atmosferi, emociji i porukama koje gosti i ja želimo da pošaljemo gledaocima. Pamtiću suze Ane Kokić i Mine Lazarević zbog iznenađenja koje smo im priredili zajedno sa njihovom ćerkama. Pamtiću smeh do suza sa Acom Pejovićem, Cecom, Sergejem Ćetkovićem, Andrijom Miloševićem i Kalinićem u brojnim emisijama, iskrene priče svih dama sa javne scene na temu ljubavi, patnje, straha, očekivanja... Radujem se nastavku saradnje sa Sinišom Ubovic i Jovanom Heysmayer i u 2019. godini - zaključila je voditeljka.

D. Božović

#Sanja Marinković

'