AKTUELNO

Prolazi kroz novu agoniju.

Popularni pevač Darko Lazić oporavlja se i dalje od saobraćajne nezgode koju je doživeo u oktobru prošle godine.

Foto: TV Pink Printscreen

Po svemu sudeći taj oporavak je težak i mukotrpan proces koji traje veoma dugo, a taman kada se sanira jedna posledica, javi se druga. Naime, pevaču je sada navodno potrebna transplantacija bubrega.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko još ne zna da ima ozbiljan problem sa bubrezima i da će mu po svemu sudeći biti potrebna transplantacija. Rekli su mu da mu je jedan otkazao, ali ne i da mu je potreban novi organ. Neko vreme će moći normalno da živi i funkcioniše sa trenutnim zdravstvenim stanjem. Usled teškog udesa, njegovi organi su znatno oslabili i mora da prima jake terapije koje mnogo utiču na rad bubrega koji su već slabi - navodi izvor blizak pevaču.

Foto: E-stock

Roditelji Darka Lazića, Milan i Branka, zabrinuti su zbog lošeg zdravstvenog stanja svog sina, a kako izvor navodi spremni su na sve da pomognu nasledniku:

Darkovi otac i majka bi dali život za svoju decu. Ovo im je najteži period u životu. Na sve načine pokušavaju da pomognu Darku i lekarima su rekli da su spremni da sve učine za naslednika. Ukoliko zaista bilo potrebe da se radi transplantacija, a oni budu kompatibilni davaoci, za sina će dati bubreg. Porazgovarali su sa eminentnim stručnjacima i posavetovali se šta bi i kako bilo najbolje u ovoj situaciji - kaže izvor.

Foto: Printscreen Instagram

ZBOGOM, GIGO MOJ! Marko Nikolić je za Dragana Bjelogrlića bio GLUMAČKI OTAC, a ovim dirljivim rečima se oprostio od njega! (FOTO)

Verenica Marina Gagić, sa kojom Lazić čeka dete, ogromna mu je podrška i sve vreme je kraj njega.

Bukvalno se ne odvaja od njega. Iako je trudna, njoj su Darkovi život i zdravlje na prvom mestu. I ona se raspituje šta bi i kako bilo najbolje za njega da se oporavi. Toliko se moli za njega da je uverena da će ga Bog pogledati i da neće doći do transplantacije. Svi su veoma zabrinuti i sada im je najvažnije da Darkov organizam ojača - završava sagovornik.

Foto: Privatna arhiva

Darko Lazić je posle nezgode koja se dogodila 23. oktobra 2018. godine, više od mesec dana proveo u KBC Zemun, nakon čega je prebačen u banju kod Mladenovca kako bi nastavio sa oporavkom.

Pink.rs

#Darko Lazić

'