AKTUELNO

Crnokosa pevačica podelila je radosne vesti sa svim svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Pevačica Katarina Grujić u dugoj je i stabilnoj vezi sa Nemanjom Buhom, koji se na brojne načine trudi da joj pokaže koliko je voli, a to je prvog dana nove godine učinio poklonivši joj skupoceni prsten, za koji su svi odmah pomislili da je verenički.

Foto: Instagram

Kaća se prvog januara pohvalila na Instagramu ovim poklonom, gde nije krila oduševljenje zbog vrednog komada nakita koji je dobila na poklon.

Budući da se vest o njihovoj veridbi brzo proširila, Grujićeva je tada demantovala da se verila, već je objasnila da je poklon dobila tek tako. Međutim, čini se da je uspela da prevari čitavu javnost, s obzirom na to da je sinoć otvorila dušu i svima konačno priznala da je ona, ustvari, udata žena.

Foto: Pink.rs

Naime, Kaća se uz dobru muziku i alkoholna pića do ranih jutarnjih časova u jednoj prestoničkoj kafani provodila sa prijateljicom, a kada se dovoljno opustila rešila je da još jednom pokaže prsten i svima stavi do znanja da je udata.

Foto: Instagram

Žene udate - napisala je Kaća na Instagramu, a da li je ovaj put bila ozbiljna ili se ponovo našalila za sada nije poznato.

Autor: D. Tanasijević

#Katarina Grujić

#Nemanja Buha

#Prsten

#Udaja

#pevačica

#svadba

'