AKTUELNO

Pored supruga i sina ima sve, ali bi njihovu porodicu uveselilo i drugo dete.

Pevačica Tijana Dapčević priželjkuje da se u ovoj godini još jednom ostvari u ulozi majke i dobije dete. Njen sin Vuk i suprug Milan su joj najvažnije osobe u životu, ali pevačica ne krije da bi prinova još više usrećila njihovu porodicu.

Foto: TvPink Printscreen

Tijana planira da u ovoj godini ostane u drugom stanju. Ako do toga ne dođe, u izjavi za medije ona je rekla kako će na ovom polju vredno raditi i sledeće godine sa svojom jačom polovinom.

Imam samo jednu želju za 2019. godinu. Volela bih da postanem majka. Ako ne naredne godine, onda u 2020. Mlada sam - rekla je Tijana.

PROČITAJTE: ZVEZDICE PITAJU ZVEZDICE! David otkrio Dariji da je napravio veliku promenu zbog simpatije!

U godini za nas mnoge njene koleginice i dame sa javne scene ostale su u drugom stanju putem vantelesne oplodnje, za koju bi se i Tijana odlučila ukoliko bi to bilo potrebno.

Iz ove prespektive sada mogu da kažem uradićemo i to, pa da vidimo šta nam Bog da. Ali njegova je zadnja, ovog inženjera sa plavim očima - dodala je pevačica.

Foto: YouTube screenshot

Tijana je i istakla da svoju karijeru nikada ne bi žrtvovala, pre svega zbog svoje publike koja je uz nju godinama. Takođe, ona je za sam kraj razgovora istakla da pored svog supruga ima sve što joj je potrebno.

PROČITAJTE: OVOME SE NISU NADALE! Nataša Bekvalac se na OVAJ NAČIN zahvalila sestrama! SMEH DO SUZA! (FOTO)

Pink.rs

#Tijana Dapčević

'