AKTUELNO

Detinjstvo su proveli bez bioloških roditelja.

Da nije sve onako kako na prvi pogled izgleda, dokaz su ličnosti sa domaće javne scene koje sada imaju slavu, popularnost i novac, a u detinjstvu su mnogo propatile.

Soraja Vučelić, Mina Kostić, Duško Tošić, Vesna Đogani, samo su neki od domaćih zvezda koje su odrasle u domovima ili hraniteljskim porodicama.

Foto: Tanjug

Roditelji Duška Tošića nisu bili jedni od onih koji svoju decu "guraju" i podstiču njihov sportski talenat, naprotiv. Tošićevi biološki roditelji nisu imali finansijskih sredstava da se staraju o njemu, pa je on nekoliko godina svog života proveo u Domu za nezbrinutu decu „Angelina Kojić Gina".

Kada je postao proslavljeni fudbaler, Duško nije zaboravio ovu ustanovu, te i sada često donira finansijska sredstva i pomaže, koliko god je u mogućnosti, domu u kom je kao dete boravio.

Foto: Instagram

Iako bi malo ko to rekao, najpopularnija starleta na našim prostorima, Sara Soraja Vučelić, imala je veoma mučno i teško detinjstvo. Rođena je 1986. godine, a kako njena majka nije imala sredstava da se o njoj stara, Sara je odrasla u Domu za decu bez roditeljskog staranja u Bijeloj. Ranu mladost, Soraja je provela u hraniteljskoj porodici, gde ju je biološka majka redovno posećivala. Kada joj je majka umrla, brigu o Vučelićevoj preuzela je rodbina.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: CECINOG SINA OVAKVOG NIKADA NISTE VIDELI: Veljko uhvaćen u neobičnom izdanju, a kada vidite ko mu pravi društvo OSTAĆETE U ŠOKU! (FOTO)

Život nije blagonaklon ni prema pevačici, Mini Kostić. Ona je rođena 5. maja 1975. godine u Bosni, a prve godine svog života provela u Domu za decu i odojčad "Zvečanska". Kada je imala samo pet godina usvojila ju je Dubravka Duda Ivanović, rođena tetka repera Ivana Ivanovića Đusa. Tada je njen život dobio lepši tok, a Duda je u potpunosti podržavala i razvijala njenu sklonost ka muzici. Duda je nažalost izgubila životnu borbu, te je nedavno preminula, što je za Minu bio pretežak udarac s obzirom na to da ju je pevačica smatrala svojom drugom majkom.

Foto: Printscreen Instagram

Sličan splet životnih okolnosti imala je i Vesna Đogani, pevačica sastava "Đogani fantastiko". Deo detinjstva, Vesna je provela u sirotištu, jer njena majka Sretena nije imala finansijskih mogućnosti da se brine o njoj, te ju je ostavila u "Zvečanskoj".

Vesnu je posle nekoliko godina usvojila jedna porodica, a ona je redovno održavala kontakt sa svojom biološkom majkom. U tinejdžerskom dobu, pevačica se učlanila u grupu "Đogani Fantastiko", a nedugo potom počela je njena ljubavna priča sa Đoletom Đoganijem, sa kojim je i danas u srećnom braku.

R. L.

#Duško Tošić

#Mina Kostić

#Soraja Vučelić

#Vesna Đogani

'