AKTUELNO

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je juče u ranim jutarnjim časovima u Nemačkoj kada se u njegov automobil zakucala Mazda koju je vozio pijani Nemac bez vozačke dozvole.

Kako nemački mediji javljaju, muškarcu koji je izazvao tragičnu saobraćajnu nesreću trebalo bi danas da bude određen pritvor, a odluka o tome trebalo bi da bude donesena u toku dana.

Nekrunisani kralj narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je juče u saobraćajnoj nesreći na auto-putu A2 kada se u 6 sati i 50 minuta u automobil, u kojem je sedeo na mestu suvozača, zakucalo vozilo  nemačkog državljanina (34), koji je vozio bez dozvole, u alkoholisanom stanju.

Spasilačke ekipe su brzo izašle na mesto nesreće, ali Šabanu nije bilo spasa, budući da mu je, kako je lekar rekao, pukla aorta.

Foto: Printscreen/www.westfalen-blatt.de, Pink.rs

Foto: Printscreen/www.westfalen-blatt.de

Podsećamo, sa Šabanom su u automobilu bili njegov kum Slobodan Boban Stojadinović, koji je zadržan na bolničkom lečenju, kao i muzičar Mirsad Kadrić, koji je i dalje u kritičnom stanju.

Pročitajte još: Supruga Šabana Šaulića PREDOSETILA NJEGOVU SMRT! Njene prve reči posle nesreće SLAMAJU SRCE: Nema nam izlaza iz ove situacije!

#Saobraćajna nesreća

#Šaban Šaulić

'