AKTUELNO

Sprema joj osvetu.

Dara Bubamara je pre nekoliko dana imala peh snimajući porno snimak koji je greškom objavila na društvenoj mreži Instagram. Zbog ovoga je naišla na proizvke Ognjena Vranješa koji joj je slao poruke neprimerenog sadržaja, a ona mu je žestoko odbrusila i nazvala ga "indijancem". Zbog ovoga je Vranješ pobesneo, pa Dari sprema osvetu.

Navodno, Dara i Ognjen dopisivali su se pre dve godine, a onda su prekinuli svaki kontakt. On tvrdi da zna mnoge stvari iz Darine prošlosti, pa je hteo da je isproziva na račun njenog eksplicitnog snimka i seksualnih sposobnosti.

Foto: Printscreen Instagram

- Ipak, nije očekivao da će ga Dara tako javno izvređati s obzirom na to da imaju zajedničku prošlost i da on mnogo toga zna o njoj. Poludeo je kada je video šta je objavila i istog trenutka joj poslao preteću poruku - kaže izvor koji tvrdi da Vranješ namerava da iznese sve muškarce sa kojima je Dara bila.

Pevačica je Vranješu napisala da "od*ebe", posle čega je on rekao da jedva čeka spisak njenih j*Bača da objavi na svim portalima i u novinama. Ako je suditi prema rečima ovog izvora Vranješ sada namerava da urniše Daru koja ga je uvredila i na društvenim mrežama blokirala.

- Na kraju joj je zapretio i rekao da ima još eksplicitnije snimke i fotografije na koja je ona i da će zažaliti dan kada je odlučila da ga izvređa - kaže izvor.

Foto: Printscreen Instagram, Pink.rs

Pročitajte još: SKINULA SE MAJA BEROVIĆ: Pevačica pokazala šta se nalazi na intimnim delovima njenog tela! (FOTO)

Pink.rs

#Dara Bubamara

#Ognjen Vranješ

'