AKTUELNO

Tri godine bez Jece!

Danas se navršavaju tri godine otkako je život tragično izgubila pevačica Jelena Marjanović. Ona se na sceni pojavila sa samo 13 godina, a u svom poslednjem intervjuu pričala je o karijeri, porodici i prijateljstvu sa pevačicom Nadom Topčagić.

Foto: Printscreen Facebook

Jelena je tada istakla da joj je veoma teško pala smrt oca, a zatim je rekla da se na scenu vratila, posle duže pauze, na nagovor svog supruga Zorana Marjanovića.

Moj suprug ima studio i radimo pesme. Trudim se da izgradim neko svoje ime, ima nas mnogo na estradi. Na nagovor svog supruga sam se vratila na scenu. Ti sam moraš da krčiš svoj put, da se izboriš. Polako mi krčimo taj put ka vrhu. Oduševljena sam pozitivnim komentarima i porukama podrške. To ti daje neku snagu - rekla je Jelena tada.

Foto: Printscreen Facebook

Tokom ovog intervjua pevačica je pričala o prijateljstvu sa koleginicom Nadom Topčagić, koja i nakon tri godine ne može da se pomiri sa činjenicom da Jelene više nema, o čemu više možete čitati klikom na ovaj link.

Foto: Printscreen Facebook, Tv Pink Printscreen

Ja sam Nadu Topčagić upoznala kada sam imala 11 godina. Moj tata je bio veliki prijatelj sa njenim suprugom. Svaki drugi dan se čujemo - izjavila je Jelena.

Pink.rs

#Jelena Marjanović

'