AKTUELNO

Pratite novo izdanje "Pinkovih zvezdica - All Stars" na TV Pink!

Novo izdanje "Pinkovih zvezdica - All Stars", omiljenog muzičkog takmičenja na ovim prostorima, upravo je počelo sa emitovanjem na TV Pink! Veče je, kao i svaki put do sada, otvorila voditeljka Marijana Mićić koja je na samom početku otkrila da će gledaoci, ali i stručni žiri, imati priliku da uživaju u nastupima jedanaestoro talentovanih učesnika, koji su numere kojima će se predstaviti birali po sopstvenom nahođenju, budući da je u pitanju slobodna tema.

Foto: TvPink Printscreen

Odmah posle uvodne reči, Marijana je pozdravila članove stručnog žirija koji su ovaj put bili u stalnom, nepromenjenom sastavu - Leontina Vukomanović, Nataša Bekvalac, Goca Tržan, Kristina Kija Kockar i Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Usledili su komplimenti na račun Marijaninog izgleda, koji je oduševio sve članove žirija! Ipak, oni nisu dugo razgovarali, budući da su bili nestrpljivi da vide na koji način će im se večeras predstaviti takmičari, te su se brzo vratili u početne pozicije, dok je Marijana pozvala prvog takmičara da izađe na glamuroznu scenu.

D. T.

#Pinkove zvezdice - All Stars

'