AKTUELNO

Ludo je zabavio sve u studiju "Pinkovih zvezdica - All Stars"!

Žarko Pribaković, sedamnaestogodišnji tinejdžer iz Bačke Topole, za svoj večerašnji nastup odabrao je stari, dobri hit Željka Joksimovića! Publika u studiju "Pinkovih zvezdica - All Stars" obradovala se čim je čula taktove Joksimovićevog hita "Drska ženo plava", a oduševljeni su bili i članovi žirija.

Foto: TvPink Printscreen

Crvene stolice odmah su podigli Milan Stanković, Goca Tržan i Leontina Vukomanović, koji nisu želeli da propuste početak ovog nastupa, a vrlo brzo su stolice podigle i Kristina Kija Kockar i Nataša Bekvalac. Ipak, Kija se nije dugo zadržala na vrhu - čim je čula stihove "Neću smeđe, neću crno, šta ću kada volim plavo" spustila je svoju stolicu, koju je potom vratila. Isto je učinila i Nataša Bekvalac, a na kraju nastupa sve stolice su bile podignute, što znači da je Žarko dobio maksimalnu ocenu, peticu.

Foto: TvPink Printscreen

- Evo primera šta je mera! Ova pesma je zavodljiva, zabavna. To je ono što sam rekla prethodnoj takmičarki, koja je bila fejk u rokenrolu - on nije bio fejk u vrcavosti, ovoj radosti i zavodljivosti koju je imao sve vreme. Superiška - pohvalila ga je Nataša, a potom i Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

- Odličan ti je stajling! Uspeo si da držiš energetski od početka do kraja ovo! To se meni mnogo dopalo ovde, vedar si, nasmejan, plešeš... Kao da je ova pesma tvoja pesma.

Oduševljena je bila i Kija Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

- Sve od početka do kraja sa merom, stabilno, publika na nogama... Ovo nije lako za pevanje - rekla je Kristina.

Foto: TvPink Printscreen

Žarkov nastup koji je podigao atmosferu u studiju pogledajte u nastavku:

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

D. T.

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Žarko Pribaković

'