AKTUELNO

On je imao velike probleme kada su navodno njegove obnažene fotografije dospele na društvene mreže.

Javnost je bila šokirana kada je na Fejsbuku osvanula prepiska koju je navodno vodio glumac Branislav Lečić sa nepoznatom damom. U toj objavi se vidi da je neko ko se predstavljao kao Lečić poslao fotografiju svog polnog organa. Reč je naravno o lažnom profilu kojih je bilo više.

Dragi prijatelji, botovi stalno otvaraju lažne profile i privatnim porukama uznemiravaju poštovaoce moga rada. Ovo je treći u poslednjih mesec dana. Zamolio bih vas da ga zajedničkim snagama ugasimo. Unapred se zahvaljujem. Vaš Leka - stoji na pravom profilu Branislava Lečića.

Foto: YouTube screenshot

Glumac ne zna ko stoji iza lažnih profila, ali je mirniji sada kada su ukinuti:

- To mogu da budu razni razlozi, politička akcija... Razni botovi su u pitanju i želja im je da diskredituju nečije ime i da se provlači po medijima u negativnom kontekstu. To je uobičajena stvar ovde u našoj zemlji. Nisam podneo prijave policiji, jer su profili ukinuti. Od prijave nemam ništa. Dovoljno što je to lažni profil, koji mi je napravio velike probleme.

U svetu nije retkost da nekoj javnoj ličnosti bude hakovan profil ili bude napravljen lažni, a čini se da je taj trend lažnih profila stigao i kod nas, što se pokazalo i u slučaju popularnog glumca.

Autor: J. V.

#Branislav Lečić

#Društvene mreže

#glumac

'