AKTUELNO

Tokom boravka u Beogradu, srpski glumac je imao priliku da upozna turskog zavodnika.

I dok gledaoci Televizije Pink s nestrpljenjem očekuju novu hit epizodu turske serije "Beskrajna ljubav", u kojoj glavnu ulogu igra zavodnik Burak Ozčivit, mi vam otkrivamo sa kojim našim voditeljem i glumcem se družio tokom boravka u Beogradu.

Foto: Pink.rs

Da je ženski deo publike na ovim prostorima potpuno poludeo za Burakom, bio je dokaz i njegov dolazak u Srbiju, koji je izazvao veliku pažnju.

On je prvo u Novom Pazaru promovisao film "Moj brat", a kada se pojavio pred hiljadama okupljenih ljudi, izazvao je opšti haos.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Već sutradan, Burak je došao u prestonicu, a nakon šetnje Kalemegdanom, krstario je Dunavom.

Tada mu se na brodu pridružio i poznati srpski voditelj i glumac Milan Kalinić, koji je iskoristio priliku da se fotografiše sa njim.

Milan je fotografiju objavio na svom profilu na društvenoj mreži Instagram, uz veoma duhovit komentar.

- Jug Radivojević, ja i jedan simpatičan momak iz Turske - napisao je Milan. Nema sumnje da su žene  na Kalinića bile ljubomorne jer je imao jedinstvenu priliku da se druži sa turskim glumcem.

Foto: Printscreen Instagram

I dok čekamo da nas ponovo poseti u Beogradu, ne propustite da Buraka gledate u ulozi Kemala, u najgledanijoj turskoj seriji "Beskrajna ljubav", koja se emituje  na Televiziji Pink, svakog dana od 20 časova!

Autor: M. Đurović

#Burak Ozčivit

#Milan Kalinić

'