AKTUELNO

Kulićeva i Miljković nastavili da se brutalno vređaju!

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana.

Foto: TvPink Printscreen

U jednom od klipova koji je pušten, Zorica Marković je pričala o tome što je u novinama pročitala da je Marko Marković fizički nasrnuo na bivšu devojku Enu Popov, a zatim je Miljana Kulić potvrdila da je ona to njoj i potvrdila preko poruke. Marko je odmah ustao da demantuje.

Nema to nikakve veze sa Enom. Desilo se sa drugom bivšom devojkom, nasrnuo jesam, pomirili smo se posle toga, ja nisam mogao da živim sa tom činjenicom, pa smo raskinuli - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Zorica Marković se izvinila Eni Popov jer je pogrešno protumačili natpise u novinama, a Luna Đogani nije želela da komentariše situaciju, jer je smatrala da to nema veze sa njom. A onda se drugi akter klipa, Miljana, javila za reč.

Meni je bilo monstruozno ono što je izgovorio za Lunu. Nekako sam se pronašla tada. Kako se iživljavao na njoj, kako joj je uzeo posteljinu. Veza je prekinuta jer je u alkoholisanom stanju nasrnuo na Enu Popov. Zato on ne želi da se spominje Ena. Ali jedino je i iskreno voleo tu Enu Popov. Iživljava se na devojkama, oči su mu bile crvene kao da bi zadavio Lunu. On (Enu) nikada neće moći da je prežali i nikada neće imati devojku poput nje - ispričala je Miljana.
Ja se izvinjavam Eni Popov u ime majke monstruma, što izgovara ovako gnusne laži i želim joj svu sreću u životu - poslao je poruku bivšoj devojci Miljković.

Miljana se iznervirala zbog termina koji je iskoristio Marko, pa su ušli u sukob i počeli da se vređaju.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Ena Popov

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Miljana Kulić

#Zorica Marković

'