AKTUELNO

Presrećna porodica!

Anja Valente, ćerka proslavljenog fudbalera, Dragana Stojkovića Piksija porodila se 30. maja u Majamiju i na svet donela ćerku. Mlada mama porodila se prirodnim putem, a i ona i beba su dobro. Srećni roditelji ćerki su dali ime Kasija Ginza.

Foto: Printscreen Instagram

Anjinom porođaju je pored supruga reli vozača Huga Valenta, prisustvovala i njena mama Snežana Stojković koja ne krije sreću zbog prinove u porodici.

Hvala vam na čestitkama u ime cele naše porodice. Dragan i ja smo presrećni i jedva čekamo vikend kada će on stići iz Kine da proslavimo rođenje druge unuke, kao i Andrein 30. rođendan - poručila je Snežana.

Foto: E - Stock

Anja se nakon porođaja oglasila na društvenim mrežama i uz fotografiju cveća napisala ime ćerke i njen datum rođenja. Ćerka legendarnog Dragana Stojkovića Piksija i francuski reli vozač u septembru 2016. postali su roditelji devojčice Indije Rouz, nekoliko meseci pošto je proslavljeni sportista u mondenskom letovalištu Portofino zaprosio svoju izabranicu. Par je imao čak tri venčanja, u Parizu, u letovalištu Antib na jugu Francuske, kao i ono crkveno u Beogradu.

PROČITAJTE JOŠ: POSLE LJUBAVNIH BRODOLOMA, Nataša Bekvalac odlučila da samuje, pa jačem polu uputila JAKU PORUKU! (FOTO)

Pink.rs

#Dragan Stojković Piksi

'