AKTUELNO

Posle nebrojano mnogo situacija tokom kojih je uhvaćen u laži, više mu, čini se, niko ne veruje.

Ovih dana u navode i optužbe bivšeg fudbalera Lazara Jeremića, koji se u više navrata upetljao u sopstvene laži, čini se da više niko i ne veruje! Naime, Lazar je zaprepastio sve cimere iz "Zadruge", ali i gledaoce rijalitija, kada je u jučerašnjem izdanju "Radija Amnezija" kao grom iz vedra neba saopštio da je ranije imao seks sa Aleksandrom Subotić! Ona je to, naravno demantovala - čak se zaklela i u ćerkicu da Lazar laže, a da postoje osnovane sumnje da je Jeremića neko nagovorio da odjednom promeni ploču i krene da blati Aleksandru govore i navodi iz njegove pisane ispovesti, neposredno pre odlaska u studio kod Bore i Baneta.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Podsetimo, spekuliše se da je Lazar planski rešio da osuje drvlje i kamenje po Aleksandri kako bi se iskupio Davidu Dragojeviću i Ani Korać koju je, baš u razgovoru s Subotićevom, povezivao s prostitucijom i devojkama koje se bave najstarijim zanatom.

U Lazarovoj ispovesti, gde je detaljno pričao o svom odnosu sa Aleksandrom i početku njihovog druženja, ni u jednom trenutku ne pominje se njihova bliskost, a kamoli seks. Naprotiv - i sam Lazar priznao je da mu je Aleksandra non-stop govorila o Davidu.

Pročitajte:

- Što se tiče Aleksandre Subotić... Ja nju jesam upoznao jako davno. Pričala mi je kako ima dečka koji je fudbaler i koji joj je sve na svetu. Stalno su bili na lajvu kada je bio u Americi. Pričala mi je kako pored njega ima sve, kako brine o njenoj ćerki, da kada god dođe iz Amerike, uvek joj donese tone poklona... Da se kraj njega oseća bezbedno i obezbeđeno. Da je ona iz hobija pravila narukvice i prodavala, a da on sve kupuje za nju i njenu ćerku... Da jedva čeka da nas upozna i kako je mnogo vredan, da mnogo radi, da joj uvek u krevet ujutru donosi doručak itd., kada dođe iz nabavke.

- Kada smo ušli u rijaliti, voleli su se u početku. Odjedno, kad sam hteo nešto da pričam sa Davidom, ona se bunila. Kada ga zovem da šetamo, ona uvek tog trenutka ima da priča nešto sa njim. Kao da je krila nešto, kao da se plašila. Video sam nekoliko puta da spavaju odvojeno. Pitao sam Davida jednom šta se dešava. Rekao mi je: "Ne znam dokle ću moći više ovo da izdržim". Pitao sam: "Šta?", rekao mi je: "Mnogo me guši, i napolju, Laki, uvek sam radio... Dođem mrtav, donesem joj doručak i budem srećan. Međutim, samo je odjednom počela da bude naporna. Ja krenem u kladionicu, ona hoće sa mnom. Ja na fudbal, ona sa mnom".

Foto: Pink.rs

- Više neću nikoga da prikrivam i ćutim i od sada gledam samo sebe. Bilo je da poštujem Sandru, jer znam pre Davida, zbog toga da spojim Sandru i Davida. Ne, istina je što sam znao da laže ovde u vezi njega, i želeo sam da kaže istinu. I zbog čega sam uvek ćutao kada smo se svađali i nisam vređao... Jer smo se ona i ja upoznali prvi put pre Davida

Foto: Pink.rs

- Sve što sam pričao, slagao sam. Mnoge stvari i izmislio. Mesecima unazad sam pričao kako poznajem neke devojke koje rade za novac i slično. Kada su počele priče za Anu, u vezi tih devojaka što sam sve lagao da ih poznajem, ja sam izmislio kako me je neki fudbaler pitao za Anu da li je poznajem i poslao navodno skrinšot od videa. Ja sam rekao da sam pitao navodno te devojke što znam i da su mi rekle da nikada nisu radile sa njima i da nisu čule da se time bavi, već da poznaje imućne ljude itd. Jednostavno sam sve to lagao i iskoristio priliku da izmislim to za Anu, da bi na neki način stao uz nju i sve te gluposti demantovao. Lagao sam, mutio i na kraju, kao i uvek, ispao budala i uprskao stvari. Jedina istina u vezi toga je da sam ja video taj klip, kada je Mina objavila. Tada sam prvi put video ko je Ana. Par meseci nakon toga sam igrao u Prijepolju i drug me je pitao: "Jero, ti znaš ove top ribe po BG-u, je l znaš ko je Ana Korać?". Pokazao mi je Instagram i to je bila ona sa videa. Rekao mi je: "Sa njom sam išao u osnovnu školu, mnogo je dobra cura, ali jako lepo izgleda". To je sve što sam ja čuo za nju. Pre par meseci sam pričao sa Anom i ispričao joj sve o jednoj bivšoj devojci, od koje nisam mogaoda se odvojim, nisam mogao da joj objasnim da ne možemo da budemo zajedno. Ana me je slušala i rekla samo: "Ostala sam bez teksta, imala sam istu situaciju". Posle nedelju dana su novinari pomenuli Filipa. Pogledala me je i rekla: "Čućeš identično iste stvari". Posle emisije mi je sve i ispričala i verovao sam joj sto odsto u tu priču. Onda sam rekao kako sam ja čuvao stan devojkama koje su išle preko da rade i vraćale sa raznim poklonima, da sam stalno bio kod njih. I onda su bile priče kako imam seks sa njima itd. Opet sam sve to slagao na konto te priče u vezi tog Filipa, da bi stao uz Anu, jer znam da je istina to što je ona rekla, a nije mogla da objasni. Izmislio sam tu priču, jer nisam hteo da pominjem tu bivšu devojku, a Ana moiže sve da potvrdi, kao i Mina.

Foto: Pink.rs

Pink.rs

#Aleksandra Subotić

#Lazar Jeremić Jera

#Rijaliti Zadruga

'