AKTUELNO

Želi da prevaziđe probleme i vrati se normalnom životu.

Popularni pevač Darko Lazić doživeo je strašnu saobraćajnu nezgodu u oktobru prošle godine, a iako već hoda uz pomoć štaka, on se nije potpuno oporavio od udesa.

Prema pisanju domaćih medija, on se od nedavno leči i kod psihologa kako bi prevazišao more i košmare koji ga proganjaju nakon nesreće.

Foto: TvPink Printscreen

Po savetu svojih najbližih, Darko je odlučio da krene na psihoterapiju kako bi savladao probleme s kojima se suočava. Njemu se dešava da u toku dana često menja raspoloženje, napet je, nervozan, ljut. I noću ima košmare, sanja nesreću, slupan automobil, bolnicu. Shvatio je da mora da reaguje - otkriva dobro obavešteni izvor i dodaje:

Foto: TvPink Printscreen

Lazić je popričao sa stručnim licem i već posle prvog susreta njemu je bilo bolje. Razgovor mu je veoma pomogao. Dobio je još veću volju za životom, koja mu je sad i više nego potrebna budući da njegova verenica Marina Gagić treba da se porodi za nepunih mesec dana - završava pevačev prijatelj.

Pevač je i sam potvrdio da je započeo terapije sa psihologom, kako bi se oslobodio ružnih sećanja koja ga proganjaju.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: NJU NIKADA NE VIĐATE U JAVNOSTI! Ovako izgleda supruga Zdravka Čolića, koja mu je rodila dve ćerke! Evo čime je Aleksandra osvojila jednog od najvećih zavodnika bivše Juge! (FOTO)

Ima istine u tome, lečim se kod psihijatra, odnosno posavetovao sam se s njim i prijalo mi je. Nije lako izbaciti loše stvari iz glave, a nema ništa ružno i loše u tome što želim da se oslobodim toga i normalno živim. To nikada ne može da se zaboravi, ali lakše ću prebroditi - otkrio je Darko.

Pink.rs

#Darko Lazić

'