AKTUELNO

Ilda Šaulić se večeras pojavila ne proslavi petog rođendana emisije ''Premijera''.

Peti rođendan emisije "Premijera" okupio je veliki broj poznatih ličnosti u jednom prestoničkom restoranu. Među njima bila je i Ilda Šaulić, koja je na proslavu došla sa suprugom i svojom prijateljicom, voditeljkom "Svitanja" na televiziji Pink Dajanom Paunović.

Ona je poželela srećan rođendan "Premijeri", pa je priznala zašto večeras nije imala dovoljno vremena za spremanje.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Ne znam da li ću stići večeras da zapevam, ima tu dosta mojih kolega, ali mi je drago što sam došla večeras, da čestitam "Premijeri" pet godina uspešnog rada i da im poželim puno uspeha u daljem radu. Uvek su ispratili sva moja dešavanja. Za večeras nisam imala puno vremena za spremanje, nekih sat i po, toliko mi je trebalo da se našminkam. Supruga sam čekala, on je kasnio sa sređivanjem tako da je to njegov minus - rekla je Ilda kroz osmeh.

Iako je bila pozitivna i nasmejana, na pitanje o tome da li je težak i tužan period konačno iza nje, Ilda je naglo promenila raspoloženje.

Ne, taj period nikad neće proći i ne može da prođe, ali kao što sam već rekla život ide dalje i mora da se ide dalje. Ovaj osmeh mora da bude prisutan i zbog mene i zbog vas i zbog moje porodice i zbog moje devojčice - navela je Šaulićeva.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

PROČITAJTE JOŠ: USKORO SE VRAĆA NA MALE EKRANE, a večeras je Dea Đurđević blistala na proslavi petog rođendana emisije 'Premijera'! (FOTO)

Ćerka tragično nastradalog Šabana Šaulića poslednji koncert održala je pre godinu dana i to zajedno sa svojim ocem.

Izuzetno mi je drago što je taj koncert održan prošle godine i što je on bio sa mnom na sceni - priznala je tužno Ilda.

Kompletan intervju sa Ildom Šaulić pogledajte u nastavku.

Pink.rs

#Ilda Šaulić

#Premijera

'