AKTUELNO

Stevan Miladinović se za Pink.rs prisetio učešća u emisiji "Izvedi me", poznate pevačice koju je uspeo da šarmira, ali i otkrio da je slab na jednu poznatu damu sa domaće javne scene.

Dvadesetjednogodišnji maneken Stevan Miladinović šokirao je ove nedelje učesnice emisije "Izvedi me" kada je na scenu izašao sa telefonom u ruci - odmah je privukao veliku pažnju i izazvao oprečne komentare, a za Pink.rs otkriva kako se odlučio da se devojkama, ali i milionskom auditorijumu, predstavi na specifičan način.

Foto: Printscreen

- Hteo sam da budem drugačiji u moru istih, da ne kažem - dosadnih momaka, pa sam zato odlučio da uđem tako kako sam ušao. Nisam uopšte očekivao takve reakcije jer se sve desilo skroz spontano, samo sam branio stav kad me je devojka, "nagazila" - prisetio se Stevan oprečnog komentara jedne od devojaka kojoj je, nakon kritike, poručio da treba da se vrati u prošli vek. Njegova opaska se, takođe, nije svidela devojkama, ali Stevan smatra da nikoga nije uvredio.

Foto: Printscreen

- Maksimalno sam se potrudio da nikoga ne uvredim, da ne kažem ružnu reč, ali devojke bi našle dlaku u jajetu i da sam prećutao to. Onda bih ispao mlakonja - kroz smeh ističe Stevan i nastavlja:

Foto: Printscreen

- Teško im je udovoljiti. Vodim se principom da nikog ne diram prvi, ali isto tako moram da se branim.

S obzirom na to da se bavi manekenstvom i modelingom, jedna od devojaka je odmah izrazila želju da ga fotografiše potpuno nagog, a Stevan nam je otkrio da će Sanjinu ponudu najverovatnije prihvatiti.

- Reći ću samo da su pregovori u toku, tako da - biće nesto interesantno, sigurno - kroz smeh otkriva Stevan.

Foto: Printscreen

Učešćem u najpopularnijem dejting-šou programu na svetu je prezadovoljan, kao i Tijanom, jedinom od trideset devojaka koju je Stevan poveo u izlazak.

- Nju sam odmah zapazio - izdvaja se kad je lepota u pitanju, krivo mi je samo što tek kad sam na TV-u video ostale devojke shvatio sam da ih je tu bilo još zanimljivih. Učešćem sam veoma zadovoljan, za mene je to vid zabave, komentari su raznovrsni - ima više pozitivnih, što mi prija, a za ove druge me baš briga (smeh).

O zgodnom manekenu u emisiji u superlativu govorio je poznati fotograf Dejan Milićević, njegov saradnik, zahvaljujući kojem je ušao u svet mode.

Foto: Instagram

Društvene mreže su, zaista, čudo - mi smo tako stupili u kontakt, s obzirom na to da sam ja iz rođen u Nišu, a odrastao u Prokuplju. Tek kad sam se u Beograd preselio zbog studija, krenule su saradnje sa agencijama, putovanja, reklame, spotovi i kampanje. Svakako je Dejan neko ko je meni mnogo pomogao i s kim sam radio na dosta različitih projekata - objašnjava ovaj student Fakulteta organizacionih nauka.

Svojim fizičkim izgledom oduševio je i poznatu pevačicu Gogu Sekulić, koja ga je prošle godine angažovala za snimanje spota za pesmu "Mokra i znojava". Ova saradnja je Stevanu ostala u najlepšem sećanju, a nije štedeo komplimente za pevačicu koju je tom prilikom upoznao.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

- Goga je brat ili džek, kako bih ja to rekao!  Super je to iskustvo bilo, odlično zezanje, pesma, kao i dobra ekipa na setu, što je bitno kad su snimanja u pitanju - priseća se Stevan i otkriva da ima želju da zasija i u nekom od narednih spotova najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović, ali i njene mlađe koleginice Katarine Grujić, koju bi voleo da upozna.

Ceca drma estradu bilo kojim svojim postupkom, izjavom i slično i to bi za mene bilo veliko iskustvo. Međutim, za mene je trenutno mama estrade Katarina Grujić, u svakom smislu te reči - prelepa je, dobra riba, ima hitove... Ma, sve! Eto, nek me uzme ona - iskren je Stevan, koji nije ostao imun na lepotu atraktivne pevačice.

Foto: Instagram

Na samom kraju razgovora Miladinović otkriva da do sada nije bio sa nekom od poznatih dama, kao i da je trenutno zauzet, iako priznaje da je emotivna veza u kojoj je prilično čudna.

- Iskreno, poznajem nekoliko VIP cica, ali pikanterije tog tipa da sam baš u šemi nemam u biografiji. Trenutno se može reći da imam devojku, ali to je jedna čudna veza. Traje, ali videćemo dokle će - objašnjava Stevan.

Autor: D. Tanasijević

#Goga Sekulić

#Izvedi me

#Katarina Grujić

#Promo/Dejan Milićević

#Stevan Miladinović

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Televizija Pink

#maneken

'