AKTUELNO

Iznela sve detalje.

Ana Korać nedavno je završila u porodičnoj kući svog dečka Davida Dragojevića, kako bi bolje upoznala njegovu majku Biljanu i ručala zajedno sa njom. U razgovoru za Pink.rs njih dvoje ispričali su kako je sve proteklo.

Foto: Pink.rs/D.Božović

PROČITAJTE: AKCIJA NA BAZENU! Ana i David uhvaćeni u vrelim pozama, on je sve vreme gledao njene obline, a onda se desilo OVO! (PAPARACO)

Susret je protekao nikad lepše, bilo mi je prelepo. Pravili smo roštilj. Čak smo ostali do pola dva. Bilo mi je prelepo. Ja nju nikada nisam viđala, niti bih je vređala - pričala je Ana.

Foto: Pink.rs/D.Božović

PROČITAJTE: MOŽDA JE TO SAKRILA OD MUŽA: Udata žena došla na Banetov nastup i donela mu SKUPOCEN SAT! On je poklon odbio, a evo i zašto! (VIDEO)

Sve najlepše kaže Biljana o Ani. Pale su teške reči, ali drago mi je što je sve kako treba i što ima lepe reči o Ani. Voli je i sviđa joj se. Stalno zove, pita gde smo i šta smo. Želi da dođemo u Veternik, ali ne možemo jer sređujemo stan. Skoknemo do Novog Sada, do Beograda, pa do Ivanjice. Svuda smo - dodao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Ana je u nastavku istakla da su se Davidova i njena majka upoznale dok su njih dvoje bili u "Zadruzi", a zatim istakla da se Dragojević više čuje sa njenom majkom, nego ona.

Foto: Pink.rs/D.Božović

Moja mama se čuje sa Davidom, više nego ja. Kaže mi: "Daj mi Davida da vidim jesi li jela", a on namerno dobacuje: "Nije ništa jela" - priča Ana, a David dodaje: Pa ne jede ništa i onda joj nije dobro. Mora mene da sluša, a onda je ja tužim kod mame kada neće da sluša!

Pink.rs

#Ana Korać

'