AKTUELNO

Stesala se!

Kada je ušla u drugu sezonu rijaliti programa "Zadruga", svi su ostali bez daha kada su videli Draganu Mitar i njenu savršenu liniju. Tokom života u Beloj kući, ova zadrugarka je nabacila nekoliko kilograma viška i promenila svoj fizički izgled.

Foto: E - Stock

PROČITAJTE: DRAMA PO POVRATKU IZ EGIPTA! Luna vrištala u velikim bolovima, odmah je odveli u bolnicu?! Đoganijeva se oglasila za Pink.rs i otkrila kakvo je njeno zdravstveno stanje! (FOTO)

Dragana je u nekoliko navrata rekla kako se ugojila i da bi volela da svoju kilažu vrati na staro. U tome je sada uspela i svoju kilažu je smanjila za čak 10 kilograma uz pomoć tretmana "lipolize".

Foto: / Printscreen Instagram

Nekadašnja ukućanka podelila je ovu lepu informaciju sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, gde se pohvalila papirom koji je dobila u jednoj medicinskoj ustanovi, a na kom piše da je ona nekada imala 85 kilograma, a da sada ima 75 kilograma.

Foto: Printscreen Instagram/dragana_mitar

PROČITAJTE: DIVAC ISPROZIVAO STOJAKOVIĆA! Peđa je skoro jurio ovce i vozio traktor, a sada mu je Vlade uputio surovu poruku: JA TO RADIM SA STILOM! (VIDEO)

Pink.rs

#Dragana Mitar

'