AKTUELNO

Nije mogao više da ćuti.

Bivša učesnica "Zadruge 2" Maja Marinković je tokom svog učešća u najgledanijem rijalitiju imala brojne sukobe sa svojim cimerima, ali ono što ju je, između ostalog, "obeležilo" jesu žestoke svađe sa Markom Miljkovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Poznato je da su njih dvoje imali vrelu akciju ispod pokrivača, a onda je on odlučio da ignoriše njene emocije i uplovi u ljubavnu vezu sa Lunom Đogani. Od tada između njih traje rat čiji prekid nije ni na vidiku.

Foto: TvPink Printscreen

Tako je Marinkovićeva prethodne noći u emisiji ,,Zadruga - Narod pita" udarila na Miljkovićevu muškost i prozvala ga da ima problem sa potencijom.

Ja to znam iz pouzdanih izvora. Sve to što sam rekla, mislim. Puštali su nam snimak njihovog seksualnog odnosa i naljutili su se, on ima problem. To je sve zabeleženo pred kamerama, pušten je klip koji ih je demantovao. Ja sam ga uvredila tim tokom svađe. To je to i nemam šta da dodam dalje. Ne želim da se vraćam na tu temu, ali nisam zadovoljna tim iskustvom sa njim - rekla je Maja u emisiji.

Foto: TvPink Printscreen

Mi smo odmah kontaktirali Marka kako bi nam prokomentarisao njene navode. Iznenađujuće, Marko ovaj put nije osuo drvlje i kamenje po Maji što je, inače, često bio slučaj, već je u svom stilu rekao:

Nemam komentar, više puta ispričana priča... - objasnio je Marko, koji se umorio od rasprava sa Majom ili pak ne želi više da joj se zamera.

Pink.rs

#Marko Miljković

'