AKTUELNO

Ne da na sebe! Jasno je stavio do znanja davno zaboravljenom pevaču da se sa njim ne treba kačiti.

Nekada popularni pevač Bojan Tomović već nedeljama unazad na sve načine pokušava da dospe u žižu interesovanja medija, za šta ne bira sredstva, a njegov "oprobani recept" za privlačenje pažnje jeste blaćenje bivših i budućih učesnika rijalitija "Zadruga", što je i ovaj put bio slučaj. Posle navodne afere sa Miljanom Kulić, kao i njenom majkom Marijom, Bojan se javno prepucavao sa svojim zemljakom Vladimirom Tomovićem, a sada i sa Markom Janjuševićem Janjušem, kojeg će publika TV Pink od 6. septembra gledati u novoj, trećoj sezoni "Zadruge".

Foto: Facebook

Bojan je, naime, istakao da "ni za kakve pare ne planira da uđe u "Zadrugu" i spusti se na nivo pojedinih učesnika", uprkos tome što je mesecima žarko želeo da se domogne producenata "Zadruge" i sebi obezbedi učešće u najspektakularnijem rijalitiju na ovim prostorima. Tom prilikom pomenuo je, između ostalih, i Janjuša, koji mu nije ostao dužan, temu je kratko i jasno poručio:"Ovaj nervni bolesnik nek mi popuši".

Foto: Pink.rs.

To je navelo Bojana da mu se direktno obrati putem Instagrama, a onda je usledila žestoka rasprava propraćena prozivkama, uvredama i ozbiljnim pretnjama.

Njihovu prepisku u celosti pročitajte u nastavku:

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Pink.rs

#Bojan Tomović

#Marko Janjušević

#Rijaliti Zadruga

'