AKTUELNO

Gest ju je mnogo povredio!

Zadrugarke Miljana Kulić i Dalila Dragojević iskoristile su slobodno vreme da porazgovaraju o intrigantnim temama o kojima su mediji prethodni period brujali. Naime, Miljana i Dalila popričale su o njenom braku sa Dejanom Dragojevićem, a potom su se i dotakle teme oko koje će sigurno još biti reči.

Foto: TvPink Printscreen

Opušten odnos, bez tenzija, nema uopšte tih stvari. To kad u vezi ratuješ, svađaš se, od te veze nema ništa - izjavila je Dalila.
Promenila si se po tom pitanju, uz tebe i mene ne ide jak muškarac. Vatra i voda, ti si temperamentija od njega, razumeš? Pre sam volela te turbulentne veze, a sad ne - uzvratila je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Potom su se zadrugarke dotakle i Dejanove majke, Biljane Dragojević, koja je prošle godine bila u žiži javnost zbog svog drugog sina, Davida Dragojevića koji je prevario svoju verenicu Aleksandru Subotić sa Anom Korać pred milionskim audtiroijumom. Dalila nije krila da se nisu čuli sa Biljanom, a onda je podelila jednu situaciju koja ju je baš pogodila.

David i Dejan se pomirili, baš mi je drago. A sa Biljom jeste li se čuli? - upitala je Miljana.
Dalila je za sve bila kriva, strašno. Sa njom se nismo videli, nismo se ni čuli. Ja kad sam pravila Dejanu iznenađenje za rođendan, rekla sam tati da je pozove, ona je pravila neke zidove. Ne ulazim u to, rekla sam da me ne zanima, kako on odluči, tako će i biti i to je to - otkrila je Dragojevićeva.

Foto: Pink.rs

U nastavku teksta pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Dalila Dragojević

#Miljana Kulić

#Zadruga 3

'