AKTUELNO

Cetinski je skoro dve godine čekao na presudu.

Hrvatski pop pevač, Toni Cetinski, je 3 .novemvra 2017. godine u Rovinju učestvovao u saobraćajnoj nesreći, u kojoj je Ibrahim Kevljanin (62) izgubio život. Cetinski je skoro dve godine čekao na presudu, a u međuvremenu je više puta isticao da je to nesrećni slučaj koji nije mogao biti izbegnut i da mu je veoma žao zbog tragičnog događaja koji ga je duboko potresao.

Sada je stigla oslobađajuća presuda, kojom je poručeno da tužilaštvo nije dokazalo nijednu tačku optužnice. Tom prilikom Toni je izjavio da to nikome ne bi poželeo.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Ono što ti najviše ostane u sećanju je taj trenutak nesreće i činjenica da ništa nisam mogao da uradim da to izbegnem. Tu je i trenutak kada nisam mogao pomoći čoveku. To je ono što će mi ostati u glavi celi život. Što se tiče samog procesa, nisam obrazovan da to komentarišem. Samo znam da je sada logično i što ljudi povezuju sve one činjenice koje su pominjane unutar procesa i dokaznog postupka, je znak koji sada stoji, a to je 20 kilometara na sat, da je i to prevelika brzina da bi se takva nesreća izbegla. - rekao je vidno uzmeniren Cetinski.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Pink rs.

#Toni Cetinski

'