AKTUELNO

Popularni glumci zbližili su se sa svojom vernom publikom.

Ovog vikenda, posetioci beogradskih bioskopa imaće priliku da upoznaju zvezde filma ''Zona Zamfirova drugi deo'',što se dogodilo i večeras.

Ljubavna priča o omiljenom paru Zoni Zamfirskoj i Manetu kujundžiji nastavlja da niže uspešne premijere po zemlji i inostranstvu i u želji da se zahvale za dosadašnju gledanost, umetnici će u bioskope glavnog grada ovog vikeda doneti čarliju ''Zonemanije''.

Foto: Pink.rs

Tako su se junaci popularnog filma večeras u bioskopu "Fontana" našli u ulozi domaćina i posetiocima prodavali bioskopske karte, kokice, sokove i ostale đakonije, a sve to u želji da se zbliže sa publikom.

Foto: Pink.rs

Lepu Zone igra mlada Brankica Sebastijanović, dok je uloga Maneta pripala Milanu Vasiću. Skoro 15 godina nakon što je ekranizovana ova velika ljubavna saga, scenaristi Ivana i Miroslav Mitić napisali su priču o tome šta se dogodilo u braku čuvenog para dve godine nakon vjenčanja, režija je poverena Jugu Radivojeviću, a iza produkcije filma stoje Pink international i produkcija “Vrati se Zone”.

Foto: Pink.rs

Ukoliko još niste imali priliku da ih vidite, iskoristite ovu jedinstvenu šansu i otiđite večeras do bioskopa Takvud i Ušće gde priliku vas očekuju popularni glumci filma ''Zona Zamfirova drugi deo''.

Autor: N. Vujičić - M. K.

#Brankica Sebastijanović

#Milan Vasić

#Zona Zamfirova

#glumac

#glumica

'