AKTUELNO

Popularni bend poklonio je 15 novih pesama svojoj publici na Dan zaljubljenih.

Momci iz popularnog "Leksington benda", za koje se godinama vezuju emocije i veliki hitovi za Dan zaljubljenih iznenandili su svoju publiku novim albumom na kom se kao saradnici pojavljuju voditelj i muzičar Ognjen Amidžić, ali i prevač Relja Popović.

Foto: Promo

Potpuno nova koncepcija snimanja pesama i drugačiji studio doneli su novi zvuk, a naziv albuma koji je sniman u prostorijama "RSL-a" u Sloveniji je "Noć pod zvijzdama". Leksingtonci su ostali verni svom zvuku i snimili 15 novih pesama. Posebno iznenađenje svima koji kupe novi CD su i dva bonus DVD-a sa njihovog beogradskog koncerta, a svi zaljubljeni, ali i oni koji to nisu, moći će večeras da ih čuju u hali "Borik" u Banja Luci.

Foto: Printscreen Youtube

Ono što je zanimljivo, a u vezi je sa ovim albumom jeste da je master pesama urađen u Londonu, a za tekstove i melodiju, kao i čitav album bili su zaduženi svi eminetni autori u Srbiji poput Marine Tucaković, Baneta Opačića, Miloša Vuksanovića, Peđe Medenice, Jelene Trifunović, Dušana Alagića i Aleksandre Milutinović.

Foto: Youtube

Autor: D. P.

#Lexington bend

'