AKTUELNO

Napeto u Jeleninom porodičnom domu.

Jelena Krunić u rijaliti programu "Zadruga 3" uplovila je u ljubavnu vezu sa Filipom Reljićem, a pred kamerama najgledanijeg TV formata govorila je i o svojim nekadašnjim romansama.

Foto: TvPink Printscreen

U jednom od svojih izlaganja, Jelena Krunić zadrugarima je priznala da je izgubila bebu i da se ta sitaucija dogodila u periodu kada je bila u vezi, kako je navela, sa momkom kog je najviše volela.

PROČITAJTE: ONI SU KRALJEVI INSTAGRAMA: Pogledajte koliko zadrugari imaju pratilaca na društvenim mrežama, brojke su neverovatne! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

Povodom cele situacije, odlučili smo da pozovemo Zorku, majku Jelene Krunić, kako bi od nje čuli detaljne informacije. Međutim, kada nam se Zorka javila, rekla nam je kako se ne oseća najbolje, kao i da nije upućena u celu priču.

Foto: TvPink Printscreen

Zatim smo odlučili da pozovemo i Jeleninu drugaricu, koja je za Pink.rs rekla kako nije informisana o ovoj situaciji da je Krunićeva izgubila bebu, ali i istakla da smatra da se to desilo tokom njene veze sa Dakijem Savićem.

Pokušali smo da stupimo i u kontakt sa Dakijem, ali nam se on nije javljao na pozive niti odgovorio na poruke. Ostaje nam da vidimo da li će Daki ipak odlučiti da govori na ovu temu, kao i da li će Jelena Krunić o ovome detaljnije pričati u "Zadruzi 3".

Autor: S. Kuvekalović

#Jelena Krunić

'