AKTUELNO

Pop pevač osvrnuo se na 2011. godinu i učešće Stanije Dobrojević u spotu za njegovu pesmu "Idemo do mene".

Ekipa emisije "Ekskluziv" zatekla je pop pevača Sašu Kovačevića i plavokosu manekenku Aleksandru Nikolić na fotografisanju za jedan časopis, gde su otkrili koji je povod za prisne fotografije pop zvezde i modela.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

- Ovo je modni projekat za jedan magazin, a što se Amerike tiče - otom, potom - rekao je Kovačević, koji je je izbegao da govori o svom putu u Ameriku, međutim, nije želeo da propusti priliku da prokomentariše ishode nedavno održanih predsedničkih izbora, na kojima je pobedu odneo Donald Tramp.

- Kada su izbori bili u toku, uvek sam bio na njegovoj strani - iskren je bio Saša.

Foto: TvPink Printscreen

Budući da se povela priča o Trampu, deo razgovora bio je posvećen i Staniji Dobrojević, koja se na sva usta hvalila poznanstvom sa novoizabranim američkim predsednikom. I dok se Stanija ponosi što poznaje Trampa, ona je nedavno priznala da ne zna ko je Saša Kovačević, iako je 2011. godine statirala u njegovom spotu za pesmu "Idemo do mene".

Foto: TvPink Printscreen

Saša je Stanijinu izjavu prihvatio s osmehom na licu, a onda se osvrnuo na njeno učešće u njegovom muzičkom spotu.

- Bila je dovoljno, ja mislim... U nekoliko kadrova je bila - kroz smeh je rekao Saša i otkrio zbog čega još uvek nije objavio dugonajavljivani singl.

Foto: TvPink Printscreen

- "Jedra" smo planirali da izbacimo već u januaru mesecu. Uradili smo jedan deo spota, nismo stigli da uradimo drugi i to je jedini razlog zbog čega je još nema - objasnio je Saša u "Ekskluzivu".

Autor: D. Tanasijević

#Saša Kovačević

#Stanija Dobrojević

#pevač

#pevačica

#starleta

'