AKTUELNO

Bile su velike prijateljice.

Novinarku Draganu Tripić izvršila je samoubistvo u svom stanu u Mirijevu, a njeno beživotno telo pronašla je ćerka. Domaću javnost pogodila je ova vest, a od poznate novinarke na društvenim mrežama oprašaju se mnogobrojne kolege, prijatelji i javne ličnosti.

Foto: Printscreen Instagram/draganatripic

Za emisiju TV Pink "24 časa" odlučila je da govori spisateljica Simonida Milojković koja je bila dugogodišnja prijateljica pokojne novinarke Dragane Tripić. Simonida je ovom prilikom ispričala da je Dragana bila veliki borac, samohrana majka i da joj se pohvalila pre nekoliko godina kada je kupila stan.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Prema navodima medija, Dragana Tripić se obesila zbog depresije u koju je upala zbog kredita. Dragana Tripić bila je bliski dugogodišnji saradnik TV Pink, učestvovala je u rijaliti programu "Dvor", a publika je imala priliku da je gleda i u emisijama ''Zadruge''.

Foto: Printscreen Instagram/draganatripic

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati volontere Centra "Srce" od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratite mejlom na vanja@centarsrce.org

Autor: S. Kuvekalović

#Dragana Tripić

'