AKTUELNO

Šta ovo treba da znači?!

Severina Kojić će u ponedeljak objaviti, kako kažu njeni saradnici, najemotivniju i najlepšu baladu u životu. Pesma, koju je posvetila svom sinu Aleksandru, se zove ''Rođeno moje'', te se i ona sama slaže kako je to njena najlepša pesma do sada.

Foto: Promo

Reč je o pesmi koju je ovo leto napisao Severininin dugogodišnji kompozitor Miloš Roganović koji je, između ostalih, napisao pesme: ''Kao'', ''Alcatraz'', ''Grad bez ljudi'', ''Dobrodošao u klub'', ''Italiana'', ''Uzbuna'', ''Ko me tjro''...

Foto: Promo

Severina me letos nazvala i pitala da li bih joj napisao jednu lepu, emotivnu pesmu. Posle prekrasnih balada koje sam joj napisao, kao što su ''Grad bez ljudi'', ''Dobrodošao u klub'', ''Kao'', ''Alcatraz'', razmišljao sam o temi pesme i kako da napišem nešto novo. Odgovor je bio i preda mnom i u meni. Preda mnom, jer kad pogledam Severinu, vidim veliku zvezdu, umetnika, koja je pre svega majka koja se bori za dobrobit svog deteta, a pritom se mora boriti i protiv raznih negativnih, nesvesnih ljudi, koji pokušavaju da joj tu borbu otežaju i ospore. Odgovor je bio i u meni, jer sam i sam roditelj pa znam koje su to emocije, a oduvek sam ih hteo pretočiti u jednu ovakvu pesmu. Tako je nastalo ''Rođeno moje'' i jako sam srećan zbog toga – ističe Miloš Roganović.

Foto: Promo

Pesma je snimljena pre mesec dana u Zagrebu, dok je spot sniman u Ljubljani, u režiji Nejca Levstika. Svoju premijeru uživo će imati na Severininoj turneji ''The Magic Tour'', koja kreće 16. novembra iz Splita, a nastavlja se 23. u Beogradu, 7. decembra u Zagrebu, te 21. decembra u Ljubljani.

Foto: Promo

Sinoć je na Severininom kanalu na Jutjubu postavljen snimak koncerta s turneje ''Dobrodošao u klub'', s kojom je Severina pre šest godina obišla celu regiju i koju je videlo preko 250.000 ljudi.

Foto: Promo

Autor: Pink.rs

#Severina Kojić

'