AKTUELNO

Ovo je za njega najveći gubitak u životu.

Proslavljeni glumac i komičar Branislav Petrušević Petrući preminuo je juče oko 14 časova, nakon što mu je u toku noći iznenada pozlilo. Ove tužne vesti je za naš portal potvrdio njegov sin, pevač i bivši učesnik "Zadruge", Marko Petrušević Petrući.

Za Marka je ovo najveći udarac i gubitak u životu, a on još ne može da dođe sebi od šoka i tuge.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Moja keva ga je masirala, pokušavala da ga reanimira, misleći da se zeza. Stalno se tako zafrkavao kući. A onda kada je videla da nije gluma, pozvala je brata i mene. Paničila je. Došli smo odmah, počeli da ga reanimiramo, ali sve je bilo bezuspešno. I medicinsko osoblje iz Hitne je takođe pokušavalo, ali videli smo da je kraj. Ne može to da se prihvati u trenutku da ste ga zauvek izgubili. Ostaće mi zauvek urezane te slike - objasnio je bivši zadrugar poslednje trenutke života svog oca.

Marko je dodao da sada mora da bude jak zbog njegove majke Nade, kojoj je u ovom trenutku najteže.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Užas... Sve me podseća u kući na njega. Plačem na svakih deset minuta. Pukne me napad. U životu mi je bio velika podrška. U svemu će mi nedostajati. Znam samo da sada treba da čuvam mamu. Zbog nje mi je dodatno teško. Ona je to baš teško podnela. Starija je. Nadam se da će i to proći. Život je to. Veliki je to šok kada je smrt iznenadna. Nisam svestan. Ne daj bože nikome. Ali, bolje i tako nego da se mučio. Zezanje, duhovitost, to ga je krasilo. Stalno je glumio. To je voleo najviše u životu. Najbolji je bio otac. Ali, šta da radimo, idemo dalje - naveo je Petrućijev sin.

Autor: Pink.rs

#Branislav Petrušević

#Marko Petrušević

'