AKTUELNO

Rešili su da obezbede krov nad glavom i zajednički život nastave u sopstvenoj nekretnini.

Ana Korać i David Dragojević verili su se nedavno u Istanbulu, a od tog romantičnog čina uveliko planiraju svoju zajedničku budućnost. Iako zajedno žive otkako su izašli iz druge sezone "Zadruge", rijaltii zvezde više ne žele da budu podstanari, već planiraju da se skuće, i to ni manje ni više nego na Dedinju, gde ovih dana razgledaju nekretnine.

Foto: Instagram.com/david__dragojevic

- Koraćeva i Dragojević trenutno žive u Novom Beogradu u stanu koji rentira Ana, a tamo im je više nego dobro. Ipak, rešili su da obezbede zajednički krov nad glavom, te ovih dana gledaju kuće po Beogradu. Najviše se interesuju za one na Dedinju i spremni su za nekretninu da daju čak 200.000 evra. Mnogi se pitaju otkud njima toliki novac, ali oboje su zaradili velike sume novca učešćem u "Zadruzi" pri tom David dobro zarađuje od fast fud radnje koju ima u Novom Sadu, a Ana visoke honorare dobija za reklamiranje kupaćih kostima na Instagramu, a pored toga je i postala zaštitno lice jedne klinike za estetsku hirurgiju u Istanbulu, za šta je dobila ogroman novac. Ana i David traže prostranu kuću, sa velikim dvorištem i terasom - navodi izvor blizak ovom paru, a ove informacije potvrdila je i sama Ana.

- Istina je da ovih dana gledamo kuće na Dedinju, ali još uvek nismo sigurni da li ćemo uopšte živeti u Beogradu. Znate da je David zbog porodice i posla vezan za Novi Sad, te nije isključeno ni da tamo kupimo kuću. Kada se uselimo, zovemo vas - poručila je seksi Ivanjičanka.

Foto: Instagram.com/david__dragojevic

Autor: D.T.

#Ana Korać

#David Dragojević

'