AKTUELNO

Pale teške reči!

Zadrugari znaju veoma dobro da veče kada novinari u rijalitiju "Zadruga 3" postavljaju pitanja neće biti ni malo lako. To je bio i slučaj i ove večeri kada je novinara zanimalo da im Stefan Karić otkrio na osnovu čega je zaključio da je Jelena Pešić zaljubljena u Filipa Đukića.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam da izgledam kao "tuta muta", ali jednostavno sam video kako ga posmatra. Po nekim njenim pogledima sam shvatio da bi ga malo gricnula. Na primer, bila je tada i kazinu i odmeravala ga je više puta. Bila je u radiju, Filip ju je upozorio da pripazi na pitanja iz opšte kulture, a ona je njemu rekla: "Hoćeš li ti malo da me naučiš pitanja iz opšte kukture" - otkrio je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

U raspravu se umešala Saška Karan koja je stala na stranu Jelene Pešić.

Ona se meni zaklela da nije zaljubljena u Stefana, ne verujem tek tako u kletve, ali sigurna sam u iskrenost ove devojke. Njoj se dopada Tomović, koliko ja vidim! - rekla je Saška.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepi Mića je takođe dao svoj sud.

Možda Jelena stvarno ništa ne oseća ništa, ali se stvarno ponaša tako. Jednostavno, treba da poštuješ ljude oko sebe. Ovde su od nje pravili damu, ovde se pokazalo da ona nije dala. Jelena Pešić laže samu sebe, niti je dama, nemoj da ja počnem da pričam. Zašto je neko ostavio najbolji posao na svetu, jer nešto krije. Sa kim si bila na letovanju pred ulazak ovde, reci? - rekao Lepi Mića.
Što se tiče mog letovanja, bile su moje najbolje drugarice, a onda je došao moj najbolji drug Marijan, kog pozdravljam ovom prilikom! Ja sam rekla ako nekog mogu da izdvojim ovde po stavu, izgledu, to bi bio Tomović. Kada pričamo o vezi, smetale bi nam neke stvari, zato i nismo zajedno - prokomentarisala je Jelena.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S. Š.

#Jelena Pešić

'