AKTUELNO

Legenda narodne muzike i njegova supruga su dugogodišnji prijatelji Svetlane Cece Ražnatović i uvek su bili rado viđeni gosti na njenim slavljima.

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić danas će se zavetovati jedno drugom na večnu ljubav. Oni će sudbonosno "da" izgovoriti u Hramu Svetog Save, a potom će se svi uputiti prestonički hotel "Hajat" gde će se održati gala proslava.

Foto: Instagram.com/bojanarodi, Pink.rs

Oko 500 zvanica biće prisutno na proslavi, a među njima će se naći najviđeniji ljudi iz sveta estrade, sporta i politike. Međutim, jedna osoba neće biti tamo. Kućna prijateljica Ražnatovićevih, Gordana Goca Šaulić, poslala je rano jutros poklon mladencima, ali slavlju neće prisustvovati.

Foto: Pink.rs

Goca Šaulić je bila pozvana među prvim gostima. Međutim, zbog velike tragedije koja je u februaru zadesila njenu porodicu, kada je poginuo njen suprug Šaban Šaulić, ona neće ići na slavlje. Ali, rano jutros je poslala poklon mladencima, čestitala im i poželela srećan i dugovečan brak - rekao je izvor za portal Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, Šaban i Goca su bili veliki kućni prijatelji porodice Ražnatović dok je legendarni pevač bio živ, te su uvek dolazili na Cecinu slavu Sv. Nikolu, kao i na druga slavlja koja je ona organizovala.

Autor: N.V.

#Bogdana Rodić

#Gordana Šaulić

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović

#svadba

'