AKTUELNO

Morala je da iznese svoje iskreno mišljenje.

Odnos Ermine Pašović i Baneta Čolaka ozbiljno je uzdrman otkako je u velelepni grad 'Zadruge' zakoračila njegova mama Jasmina. Ona je iznela pregršt negativnih informacija o Ermini, što je dovelo do njihovog raskida. Ipak, njih dvoje stalno analiziraju svoj odnos, a neko ko je pratio sve, pa čak i bio uvučen u njihovu priču, je Sanja Stanković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ermina je stalno pričala o svom odnosu sa Sanjom, te iznosila niz neistina, a nas je zanimalo šta Stankovićeva misli o celokupnoj situaciji koja se trenutno odvija u Zadruzi.

Ja se stvarno trudim da se držim podalje od svega i da ne komentarišem, pokušavam da se izolujem. Ali moram da kažem da je gospođa Jasmina u pravu za sve. Nije mi jasno kako Ermina može toliko da laže, pritom se kune u dete i laže! - kaže Sanja i dodaje:
Primer banalne laži: Bane je pitao ko se kome prvi javio, Ermina meni ili ja njoj. I Ermina kaže da sam se ja njoj javila. Glupa laž. Ja nisam ni znala da su njih dvoje zajedno dok me ona nije kontaktirala. Suvišno je da komentarišem patološkog lažova, mislila sam da je normalna žena, ali pogrešila sam u proceni.

Foto: TV Pink Printscreen/Pink.rs

Ipak, iako su Matora i Sanja u dobrim odnosima sa Banetom, ona smatra da ni on nije naivan.

Bane ko Bane, njemu je kadar najbitniji i pravljenje priče. Mi jesmo u dobrim odnosima, ali tako je kako je - zaključila je Sanja.

Foto: Pink.rs/D. Tanasijević

Kako će ovi zadrugari reagovati na Sanjinu izjavu i da li će im biti krivo, ostaje da se vidi.

Autor: N. Vujčić

#Bane Čolak

#Ermina Pašović

#Jasmina Čolak

#Sanja Stanković

#Zadruga

'