AKTUELNO

Bila je potpuno drugačija i uvek omiljena.

Pevačica Ksenija Pajčin bi 3. decembra napunila 42. godine, da nije tragično nastradala pre devet godina, kada ju je ubio njen tadašnji dečko Filip Kapisoda, koji je potom izvršio samoubistvo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ekipa emisije "Premijera - Vikend specijal" ove nedelje je prisetila javnost na Kseniju, a njoj su govorili i neki njeni prijatelji.

Bila je velika zvezda u to vreme, pre deset godina, pevačica o kojoj su svi pisali. Bila je buntovna, zanimljiva, drugačija, vesela, vedra, nasmejana, uvek bi imala neku interesantnu izjavu. Donela je neki svetski duh kod nas, svi su gledali u nju, koji će potez da napravi. Bila je mila, a u isto vreme je bila i izazovna, mnogi su uzdisali za njom - rekla je novinarka Ljiljana Stanišić.
To je bila jedna preslatka i najlepša devojčica, imala je 15 godina kad je počela da sarađuje sa mnom, kada je počela da igra u grupi. Ja nikada nisam videla lepšu devojčicu i dan danas - navela je pevačica Dragana Mirković.

Foto: TV Pink Printscreen

Premijerna ekipa je posetila i osnovnu školu "Filip Kljajić Fića" koju je Ksenija pohađala, a njeni zaposleni otkrili su detalje o pevačici koji do sada nisu bili poznati.

1991. završila je osmi razred, bila je osmo šest. Bila je jako lepa, ali i prilično nemirna, imali smo određenih problema sa disciplinom, ali mislim da je to normalno za taj uzrast - rekli su zaposleni u ovoj osnovnoj školi, a nakon osnovne, Ksenija je upisala Petu beogradsku gimnaziju.

Foto: TV Pink Printscreen

Te 2010. godine u Nikšićkoj ulici 6. dogodilo se ubistvo, a novinar televizije Pink Mladen Mijatović i tada je izveštavao o Kseniji.

Foto: TV Pink Printscreen

Javnost je bila šokirana. Tom slučaju sam pristupio profesionalno, bez ikakvih emocija. Taj zločin se dogodio u stanu, meni je bila kao i ostalim kolegama onemogućeno da dođemo na mesto zločina. Nije bilo omogućeno ni stanarima da uđu i izađu dok su tu bili policijski forenzičari - otrkio je Mijatović.

Autor: R.L.

#Ksenija Pajčin

'