AKTUELNO

Stefanove reči uticale na njega.

Nakon velike drame koja je nastala između Ive Grgurić i Stefana Karića za vreme sinoćnje emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", Karić je odlučio da javno pročita pismo koje je napisao svom ocu Osmanu, a koje je želeo da pošalje po Milici Dugalić. Ona je to odbila, kako je to zabranjeno po pravilima života u "Zadruzi", a reporteri su oduzeli pismo Stefanu.

Portal Pink.rs je došao u posed pisma, a njegov sadržaj možete pročitati u nastavku.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefanov otac Osman je pročitao pismo, a zatim se još jednom javno oglasio na društvenoj mreži Instagram i napisao: "Tvoja reč za mene je zapovest, tvoja želja biće ispunjena", a zatim i obrazložio zbog čega će poslušati reči svoga sina.

Foto: Instagram.com/karic_osman

Pismo istine, pismo govori više od reči, pismo u kom se sin obraća ocu, pismo nemoći i žal što očeve savete i želje ne može ostvariti. Pismo u kome on vidi i oseća pravu istinu, što otac u spoljnom svetu ne može da oseti i realno sagleda. Pismo pozdrava i lepih želja svojoj porodici i prijateljima, pismo istine bez laži, bez prevare i igranja rijalitija po svaku cenu. Pismo opstanka u istom, pismo kako preživeti i ostati normalan - napisao je Osman i dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

P.S. Stefane, ja sam bio i biću uvek uz tebe, kakvu god odluku doneo. Tvoj tata. (Pisano za nepristrasne ljude, ne za fanove, razne grupe i klanove)

Osman je nakon toga i izbacio sliku svoga sina i njegove bivše devojke, pokojne misice Dijane Milojković, uz poruku koja je direktno udarila na Stefanovu vezu sa Ivom Grgurić, koju je Osman donedavno podržavao.

Da li ste nekad videli Stefana ovako srećnog u "Zadruzi"? - upitao je svoje pratioce Osman.

Foto: Instagram.com/karic_osman

Autor: M.P.

#Dijana Milojković

#Iva Grgurić

#Osman Karić

#Stefan Karić

'