AKTUELNO

Sve njene reči ostavile su veliki utisak na njega.

Ermina Pašović privukla je veliku pažnju javnosti svojim ulaskom, a sve zbog njenog odnosa sa Gagijem Đoganijem koji je do danas ostao nerazjašnjen.

Kako je on tvrdio da u spoljnom svetu bili u bliskom odnosu, tako je ona negirala sve navode da je sa njim imala bilo šta više od prijateljstva.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, Jasmina Čolak je posle višečasovnog razgovora sa svojim sinom Banetom Čolakom pokrenula temu na konto njih, pa mu otvorila oči izjavom da zna razlog zbog kog je odlučila da na ovaj način manipuliše sa svima.

Ti prema čoveku koji je zaljubljen u tebe, a ti ne želiš ništa, moraš mnogo da paziš! A, ona meni kaže da ga je slučajno poljubila isto kao i Miljana - rekao je Bane.
Ma da, a ona je sutradan bila opet u tom fazonu i to da je ušla zbog njega. Istu priču je pričala, rekla je da je ušla zbog njega! Ona je kao ušla da njega podigne, jer je pao psihički. Ili je došla zbog ljubavi prema njemu ili zbog osvete ili da ga ukanali... A ti si tu da ne bude sama i da ima za koga da se drži - rekla je Jasmina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona uvek nađe način da se opravda, ne mogu da verujem da ona nije rekla da ste vas dve prekinule odnos - rekao je Bane.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'