AKTUELNO

Okrenula se poslu, nakon emotivnog kraha.

Luna Đogani ovih dana je u centru medijske pažnje zbog raskida sa Markom Miljkovićem, koji je podigao veliku prašinu budući da se desio iznenada. Međutim, Luna je odlučila da se posveti poslu, kako bi što lakše podnela težak period.

Foto: TV Pink Printscreen/Pink.rs

Luna je pre nekoliko dana, u jeku raskida sa Markom, najavila da uskoro objavljuje tri nove pesme, a sinoć je snimala spot za jednu od njih.

Pobednica druge sezone rijalitija "Zadruga" će se u novom spotu pojaviti u srebrnoj odevnoj kombinaciji, i sa kikicama na glavi, a veliku podršku u svemu pruža joj i mama Anabela Atijas, koja vodi računa o svakom detalju.

Dok je Luna sinoć bila na snimanju spota, Marko je gostovao u emisiji "Amidži šou", gde je naveo da nema šanse da se on i Đoganijeva pomire, kao i da je stavljena tačka na njihov odnos.

- Mi smo se tamo zavoleli, a da smo se upoznali u normalnim uslovima ne verujem da bismo krenuli u vezu. Ne verujem više u rijaliti ljubavi, jedna u milion opstane. Nema šanse da se pomirimo. Tačka je stavljena na tu priču. Rastali smo se jer se nismo slagali. Neke stvari su meni kod nje smetale, njoj neke moje. Mirno smo se rastali. Ne zbog para, prevare, što se pričalo sve... Moja majka nju i dalje voli, cela moja porodica - rekao je Marko sinoć u emisiji ''Amidži šou''.

Autor: M. K.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'