AKTUELNO

Uživa u vremenu koje provodi sa porodicom.

Na snimanju novogodišnjeg programa TV Pink u Šimanovcima, pored najvećih zvezda sa domaće muzičke scene, bio je prisutan i pevač Aca Lukas. Novinare emisije "Premijera" zanimalo je da li kod pevača vlada novogodišnja atmosfera, kao i da li je kupio poklone svojim najdražima.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Ima još vremena... Ima još da se kupuje i pre Nove godine i posle Nove godine... Sve mu to dođe kao novogodišnja kupovina, sve ja to obožavam - rekao je Aca Lukas.

Pevač vredno radi u muzičkom studiju kako bi što pre obradovao svoje fanove novim pesmama. Kada će se to dogoditi, kako folker priča, tačan datum se još uvek ne zna. Lukas u nastavku govori i da obožava muzike, kao i dobre svirke.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako sam rekao da ima, onda ima i izaći će. Ne obećavam nikome ništa. Sve radim za sebe i kad se meni dopada i kad mislim da treba da izađe. Dokle god se poklapam sa publikom, to je top. Pre svega sam muzičar i volim svaku vrstu muzike, ono čime se bavim i što pevam, to sam uspeo da uklopim u neko pakovanje koje se zove Aca Lukas. Volim dobru svirku. Volim da slušam muziku - govori pevač.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo u današnjem izdanju emisije "Premijera".

Autor: S.K.

#Aca Lukas

'