AKTUELNO

Ćerka Vesne Zmijanac nije mogla da ostane nema na optužbe koje je videla na društvenim mrežama.

Pevačica Nikolija Jovanović nije dugo bila na porodiljskom bolovanju, već se na zadovoljstvo svojih fanova posle porođaja brzo vratila scenu i počela da radi.

Foto: Pink.rs

Ona je uspela da uskladi majčinstvo sa profesionalnim obavezama, međutim, mnogima zvuči neverovatno da postiže baš sve, pa su je na Instagramu optužili da je neodgovorna majka.

Blago tebi, ideš, putuješ svuda po svetu, pevaš, dok ti drugi čuva dete i odgaja. Ne brineš uopšte, samo napred, karijera na prvom mestu - napisala je jedna korisnica Instagrama, međutim, Nikolija joj nije ostala dužna.

Foto: Pink.rs

Iako obično ne troši svoju energiju na rasprave sa negativnim ljudima, majka petomesečne bebe rešila je da odgovori i svim dušebriznicima "zapuši usta".

- Draga, ja sam na porodičnom odmoru u Atini sa Reljom i svojim detetom. Radim vikendima i ostalim danima imam punih 24 sata za svoje dete, dok druge mame rade preko nedelje. To što ne kačim slike onlajn sa Reom ne znači da nije centar mog sveta! Ali dobro, navikli ljudi da sude o knjizi po njenim koricama - napisala je pevačica.

Pink.rs

#Nikolija Jovanović

#Vesna Zmijanac

#pevačica

'