AKTUELNO

Pantovićeva se dotakla i simpatija Dalile prema Kariću.

Bračni par Dalila i Dejan Dragojević prethodnih dana došli u žižu javnosti zbog svog bahatog i bezobraznog ponašanja prema Milici Kemez. Naime, Dejan je pretio Kemezovoj da će joj baciti rođendasku tortu u kantu za smeće, samo zato što zadrugarka nije mogla u tom trenutku da mu pozajmi nož, koji je Dalila zahtevala da joj se odmah donese.

Foto: TV Pink Printscreen

Povodom ovog sramnog gesta, koji su svi zadrugari osudili, oglasila se i Ljuba Pantović, koja je oplela po Dejanu.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Što se tiče Dalile i Dejana, ono što je Dejan hteo da baci Milici tortu, to je toliko klošarski, toliko bedno i jadno, ja nemam komentar. On da bi isterao nešto svoje, samo da bi se ušlihtao svojoj ženi, da hoće da baci Miličinu tortu, ja da sam bila tamo, bio bi haos. Dejana treba da bude sram i da propadne u zemlju - izjavila je Ljuba.

Pantovićeva se dotakla i spekulacija o aferi između Dalile i Stefana Karića, budući da su zadrugari primetili ljubavne varnice između udate Dalile i Karića. Ljuba je tvrdila u razgovoru da je sve to Dalilino maslo i da se zadrugarka samo zaigrala, jer je svesna da njen brak i nije toliko zanimljiv.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Dalila ume da igra igru, nju kada su pitali da li postoji neki muškarac, po njenim merilima, ako je ona srećna, njoj treba to da bude njen muškarac, a to je namerno uradili, jer su oni i te kako svesni da su mnoge priče zanimljivije od njih. Volela bih da vidim Dalilu kao samostalnog igrača, jer je ona mnogo luđa, ovo sa Dejanom je bezveze. Ja sam sa njima u dobrim odnosima. Ovo su sad kao ušli da promovišu bračni život, ako je tako, to je za pohvalu, ali za ljude to nije ni najmanje zanimljivo. Sve je to unutra jedna igrarija - ispričala je Ljuba.

Autor: O. Bogdanović

#Zadruga

'