AKTUELNO

Već su spremni za ponovno proširenje porodice!

Popularni folker Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić 2019. godinu pamtiće po tome što su se ostvarili u ulozi roditelje, a na svet je u junu došao njihov naslednik Aleksej. Oni su za Pink.rs sumirali utiske iz prethodne godine, a ne kriju da su u 2020. spremni za ponovno proširenje porodice, te da priželjkuju da Aleksej dobije brata ili sestru.

Ova godina je za tebe i Darka bila definitivno najlepša - ostvarila vam se najveća želja, dobili ste sina! Koliko je Aleksejevo rođenje promenilo vaš život?

Zvučalo mi je kao kliše da je najlepši momenat u životu baš taj kada postanete majka, ali je definitivno tako. Oduvek sam želela da budem mlada mama. Aleksej je Darkov i moj život.

Foto: Privatna arhiva

Šta se u 2019. godini promenilo kod tebe, a šta kod Darka?

Kod mene, ali i kod njega su se pre svega promenili prioriteti. Deca su nam na prvom mestu, a onda sve ostalo. Imamo naš mali svet.

Foto: Privatna arhiva

Koje su to još lepe stvari po kojim ćete ti  i Darko pamtiti 2019. godinu, a šta biste što pre da zaboravite?

Ima toliko lepih stvari po kojim ćemo pamtiti 2019. Aleksejev svaki osmeh, Darkovi poslovni uspesi, koncert u Sava centru, nove pesme, bilo je stvarno mnogo magičnih trenutaka. Ružne smo već zaboravili.

Iako je Aleksej mali, da li je u vašem domu zavladala praznična euforija i koliko on u njoj uživa? Hoće li mu Darko ove godine glumiti Deda Mraza?

Praznična euforija je zavladala našim domom već početkom decembra. Potrudila sam se da ukrasim Aleksejevu prvu jelku najlepše na svetu. Darko je pevao u Beogradu, pa je tokom dana bio naš Deda Mraz, a u ponoć smo bili zajedno. Darko inače ne zna da se kontroliše kada su pokloni u pitanju, tako da su Aleksej I Lorena već dobili mnogo paketića ispod jelke, kako od nas dvoje, tako i od čitave porodice.

Foto: Privatna arhiva

Šta bi, osim dobrog zdravlja, poželela sebi, a šta Darku u 2020. godini?

Puno ljubavi i sreće. Možda da Aleksej dobije batu ili seku.

Autor: D. T.

#Darko Lazić

#Marina Gagić

'