AKTUELNO

On je najzaslužniji za njenu blistavu karijeru.

Pevačica Rada Manojlović danas je ugostila ekipu emisije "Premijera - Vikend specijal" u svom rodnom domu u Četerežu. Rada je ovom prilikom pričala o svom ocu Radetu, te je istakla da je on najzaslužniji za njenu karijeru.

Foto: TV Pink Printscreen

On se strašno napatio, on je na minus 15 spavao u kolima. Imala sam 16 godina, moj tata je zamolio harmonikaša da ja otpevam jednu pesmu. On je rekao: "Naravno, naravno, slobodno"... Ti kad kreneš kao devojčica, koja interesantno izgleda, interesantno peva, tebe neće starije koleginice da puste. Ti treba da se nametneš, da se izboriš. Tata se zajedno sa mnom borio. Imali smo zajedno taktike. Tad nije bilo telefona, interneta, ja sam onda prepisivala dok one pevaju. Tata mi je rekao: "Bolje ti odmaraj sad, jer će doći vreme kad ćeš kukati da prestaneš da pevaš"... Pevala sam prvu svadbu pod šatorom, od 500 ljudi, to je trema. Ja sam se uspaničila, kažem mu da nemam glas, promukla sam, a Aca (harmonikaš) mi kaže: "Samo osmeh". Ja sam gledala da li jedu supu ili slušaju mene - rekla je Rada.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa njom se složio i Rade koji je istakao da mu na početku njene karijere ništa nije padalo teško, već da mu je najvažnija bila Radina sigurnost.

Verovao sam u nju, u njene kvalitete, znam kako peva, ona je to prihvatila, veliki je radnik, voli to da radi, a bio sam i mlađi, nije mi to padalo teško. Ona peva, ja dremam u kolima. Nije mrdnula bez mene. Na prvom mestu je bila njena sigurnost. Ja slušam iz kola, svaku pesmu, bolje da sam tu. Normalna stvar da sam ponosan tata. Komšije pitaju da li dolazi, niko ne može da shati da ne može više da obraća pažnju na selo, na prijatelje, na komšije kao što je mogla da se posveti ranije. I Maja lepo peva, ali je bila veći tremaroš i strah je nadvladao kvalitete, pa je otišla na drugu stranu. Nisam bio strog roditelj, nisam imao strog - otkrio je Rade Manojlović.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: R.L.

#Radmila Rada Manojlović

'