AKTUELNO

Nastavlja se rat!

Zadrugari večeras moraju da odluče između dva potrčka Ivane Šopić i Marka Janjuševića Janjuša, a jedno od njih dvoje ide u izolaciju, zajedno sa drugim novinovanim koji će biti nominovan od strane publike.

Ja ne menjam mišljenje o Janjušu, mislim o njemu sve najbolje. Mislim da je ok momak. Što se tiče Ivane, to je moja drugarica, ja je volim. Ona je jedina osoba kojoj se obratim kad upadnem u bedak. Što se tiče problema vezanih za njih, ne bih ulazio u to. Šaljem Janjuša, sa Ivanom sam bliži - rekao je Gagi Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana Šopić, ona ima visoke standarde, to je bio vic, skeč. Voleo bih da budem duhovit kao Milan Petković... Ivana je jedna urbana devojka, brza, visprena, snalazi se u situacijama, ume da odgovori žustro. Nekad se slažem sa njom, nekad ne, to je nebitno. Mislim da ona daleko razmišlja o nekim stvarima, čak nešto i predviđa, predvidela je neke događaje koji će tek da se dogade. Mislim da je pametna, iskrena i dobar drug. Sa Janjušem sam igrao basket, ali neću da se vraćam na to da bih muzao kadar. Ako on ne poštuje mene, neću ni ja njega, meni se dopadaju njegove šale, ništa mu ne zameram. Samo iz tih razloga, što smo imali konflikt, sa Ivanom nisam imao nikakav sukob, tako da ću poslati Janjuša u izolaciju - naveo je Stefan Milošević Panda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih da pozdravim moju Sanju da joj kažem da je volim najviše na svetu... Ivanin jedan bivši dečko je moj drug sa kojim sam ja odrasla, on je meni kao brat, to nisam znala, kad sam saznala mi smo se još više zbližile. Ivana je meni kao brat, nikad od tebe nisam osetila flert. Smatram da ne treba da se spuštaš na neki nivo u svađama, to mi je najgore kod tebe, možeš da zapušiš usta nekome u tri, četiri rečenice. Smatram da je Janjuš zanimljiv, a za ovo smatram da ste oboje krivi... Janjuše ti si meni rekao da ti se nikad nisu javile emocije prema Ivani, da ste samo prijatelji. Bez obrzira na sve, poslaću Ivanu u izolaciju - rekla je Jovana Tomić Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću da komentarišem njihov odnos, to sam komentarisala na radiju i kod Drveta. Ivana je duhovita devojka, nije ti trebalo da budeš tužna, meni si top kad si pozitivna. Meni se sviđa kad se sa nekim svađaš. Meni se taj odnos svideo na početku, oboje ste krivi za tu situaciju, bez veze je što ne pričate, bili ste mi simpatični na početku. Što se tiče Janjuša, mi smo se družili u prvoj sezoni, on je posle otišao, nismo imali nikakvu komunikaciju posle toga, ove sezone imamo korektnu komunikaciju, ne družimo se kao prve sezone - rekla je Ana Korać.
Možemo da se družimo samo ako ste u paru, da se družimo David, ti i ja - naveo je košarkaš.
Zamerila sam mu što me je prozivao kad sam ušla, i mene i mog dečka na Instagramu dok smo bili unutra. Ja moram tebe da pošaljem u izolaciju - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Poslala si me i kući, što ne bi u izolaciju - dobacio je Janjuš.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'