AKTUELNO

Napokon sve priznala!

Bivša zadrugarka Sanja Stanković sinoć je nakon izlaska imala neprijatno iskustvo i to ni manje ni više nego u svojoj zgradi. Novinar emisije "Premijera - Vikend Specijal", Nemanja Vujičić popričao je sa Sanjom o aktuelnim dešavanjima.

Jao, veruj mi, ja sam takve stvari samo na filmovima viđala. I dalje sam u šoku i pod stresom. Vraćala sam se kući, ušla sam u svoju zgradu i pozvala lift. U tom trenutku neki dečko mlad ulazi za mnom koji masturbira i staje na stepenište. Ja koja u tom trenutku razgovaram sa mamom, samo sam izletela iz zgrade. Uplašila sam se jako, nisam ni smela da uđem u lift. Hvala Bogu, naišla je moja komšinica sa dečkom koja me je odvela do stana. Ja ne mogu da verujem šta se meni desilo - rekla jos uvek vidno potrešena Sanja, pa progovorila o navodima da je u vezi sa fudbalerom:

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, ne, nemam dečka. Taj fudbaler je moj prijatelj, nisam Jovanu ostavila. Moramo neke stvarčice da rešimo, ali nisam je ostavila, nema raskida - iskrena je bila bivša zadrugrarka.

Sanja je pred premijernim kamerama otkrila i da je u kontaktu sa Jovaninom porodicom, te da će se uskoro videti sa njima, kao i da joj se nastup njene emotivne partnerke i Filipa Đukića veoma dopao:

Sinoć sam izašla, ali sam njen nastup ispratila i mogu da kažem da su pokidali! - zaključila je zanosna plavuša.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: J.V.

#Sanja Stanković

#Zadruga

'