AKTUELNO

Nisu očekivali ovo!

Veliki šef je zadrugarima poslao još jedno pismo na adresu Bele kuće, a koje je zaintrigiralo sve budući da je on imao mnogo što šta da poruči svojim takmičarima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana Korać je pročitala pismo, a svi su ostali nepomični, jer su bili svesni da će ovog popodneva pasti još jedno raskrinkavanje koje će izazvati opštu pometnju u Zadruzi.

- Dragi zadrugari, sada kada je Bora postao gradonačelnik red je da zna kakva je situacija medju svima vama, odnosno ko se voli a ko se ne voli… Ali osim toga što Bora mora znati kakvi su odnosi u njegovom gradu, mi već danima i mesecima slušamo i gledamo vaše odgovore tokom pitanja novinara i pitanja gledalaca, pažljivo pratimo vaša obrazloženja i vaša objašnjenja,i zbog svega toga smo odlučili da na sledeći način probamo da se izborimo sa neiskrenošću i amnezijom pojedinaca. Kako je većina vas za stolom neiskrena i uglavnom slušamo potpuno suprotne priče od onih koje čujemo kada tračarite i ogovarate po ćoškovima danas ćete imati specijalni zadatak. Juče popodne ste tokom zadatka takođe pokazali neiskrenost i jos jednom smo videli da je pojedincima uvek lakše da idu linijom manjeg otpora nego da budu iskreni. Kako bi grad čiji je Bora gradonačelnik mogao dobro da funkcioniše, Bora mora znati koga iskreno ne volite. A osim Bore, neophodno je da njegova prva dama, neko kome on najviše veruje, neko ko će ga tokom njegovog mandata sigurno savetovati dok su u svom apartmanu, takodje bude upoznata sa tim ko vas najviše nervira. Sada će svako od vas dobiti priliku da osobi koja ga najviše nervira zalepi tanjir pun šlaga u lice.

- Dakle, svako od vas je dobio po jedan tanjir sa šlagom. Ići ćete redom, jedan po jedan će ustajati i svoj tanjir će zalepiti u lice zadrugaru koji ga najviše nervira, uz objašnjenje naravno. I nemojte ni pokušavati da i danas od ovog zadatka napravite sprdnju, nemojte misliti da će zadatak biti ispunjen a vi proći nekažnjeno ukoliko ponovo budemo gledali licemerne i neiskrene postupke.​

- Kako ste na rečima uglavnom neiskreni i uglavnom slušamo oprečne komentare za stolom i kada se izdvojite u grupe, nadamo se da ćete na ovakav način pokazati svoje pravo i iskreno mišljenje, ali i poštovanje prema gradonačelniku i prvoj dami.  ​

- Potrudite se da ne budete licemerni, da se ne nosite mišlju da se neko od vama bliskih neće naljutiti ako baš on dobije šlag na licu od vas, bar jednom pokušajte da ne slušate šta drugi govore, probajte da bez nekakvih skrivenih namera, otvoreno i sa stavom uradite onako kako zaista mislite i osećate.

Neka svako od vas zalepi tanjir u lice onome ko ga zaista najviše nervira!

Gradonačelnik i Prva dama su jedini koji neće učestvovati u ovom zadatku, ali je zato neophodno da baš njima dvoma pokažete koliko ste iskreni i ko vas najviše nervira u Zadruzi.

Pozdrav, Veliki šef - pisalo je u pismu.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'