AKTUELNO

Nastao haos!

Gledaoci su uputili Mensuru Ajdarpašiću sledeće pitanje: "Kako te nije sramota da pljuneš u šlag? Neka je Đedovićeva pljuvačka završila na tvom licu, jer si zaslužio!"

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je bolje da to uradim ili da pljunem njemu u facu? Ne interesuje me ko kakvo mišljenje ima o meni, nego želim da se promenim zbog sebe. Pljunuo sam u taj šlag sa namerom i ciljem, dobro, to nije u redu. Ja sam sada ustao da odgovaram za svoje stvari, ali stojim pri tome da ljige treba da pljuneš u facu. Znaš šta sam primetio, da je fizički kontakt kažnjiv, pa sam se preusmerio na pljuvačku - objasnio je Mensur.
Ti stalno pričaš da mi imamo loše mišljenje o tebi, kako da imam lepo mišljenje, kada radiš takve stvari - pitala je Ana Korać, Mensura.

Foto: TV Pink Printscreen

To radi agresivan čovek! To što si mi pljunuo u šlag i nisi mi rekao, je podmuklo, gadno i jajarski - tvrdio je Đedović.

Mensura je izvelo iz takta kada je Đedović uvredio njegove drugove pošto ih je nazvao "klošarima", zbog čega je bilo napeto između njih dvojice.

Foto: TV Pink Printscreen

P*čko jedna, o meni reci šta želiš, ali drugove mi ne uzimaj u usta - vikao je Mensur na Đedovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Marko nije jedina osoba kojoj se Mensi uneo u facu, uneo se i Davidu Dragojeviću, koji je takođe rekao da ne podržava Mensurov postupak. Zbog svega je odmah uletelo obezbeđenje.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'