AKTUELNO

Rijaliti par ima nesuglasice zbog Marka Miljkovića.

Naredni snimak koji je prikazan zadrugarima tokom emisije "Gledanje snimaka" jeste rasprava Dragane Mitar i Edisa Fetića zbog dogovora da ne komentarišu Marka Miljkovića, što Dragana nije ispoštovala.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada su zadrugari odgledali snimak, glavni akteri ove priče su se oglasili povodom ovoga.

Ja nisam ovo razumeo kao ljubomoru. Evo ovako muškarac treba da se ponaša prema ženi kada treba da joj stavi do znanja da greši. On nije hteo da se meša tu, jer je njegova lepša polovina u krivu. Ljubomoru sa njegove strane nisam video - rekao je Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

O kojoj ljubomori pričate? Kad je Marko ušao, ja sam se pozdravio sa njim, meni je rekla Dragana da ne komuniciramo sa njim. Ja sam njemu rekao da ga neću komunicirati. Dragana je prva koja je rekla da ga ne komentarišemo, a ona to radi. Ja nisam reagovao na njega, nego na nju. Jelena Pešić nije napravila ništa strašno da bi se njih dve onako posvađale, ona uvek navlači neke probleme - rekao je Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nemam šta da komentarišem - dodala je kratko Dragana Mitar.
Devojka se pokajala za Vladimra. Ti moraš da budeš svestan da se ona pokajala. Oni će se ovde izmiriti, ali od toga nema ništa. Tvoja priča veka je propala. Dragana se pokajala, da to je njena greška, a ona to nikada ovde neće priznati - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Edo dođe kod Dragane, posere joj se u život. Dragana baca Eda, ja to nikad nisam doživeo sa Minom - rekao je Mensur.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Dragana Mitar

#Edis Fetić Edo

#Marko Miljković

'